Facebook Pixel

Τοπικα

Σύλληψη Ανήλικων Ληστών Με Ψεύτικο Πιστόλι Από Άνδρες Του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σύλληψη Ανήλικων Ληστών Με Ψεύτικο Πιστόλι Από Άνδρες Του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης

Στα χέρια των ανδρών του τμήματος ασφαλείας Ηλιούπολης έπεσαν δύο ανήλικοι οι οποίοι λήστεψαν φαρμακείο στην Ηλιούπολη υπό την απειλή ψεύτικου όπλου.

δύο 17χρονοι -κατά περίπτωση- για ληστεία κατά συναυτουργία και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Οι δύο ανήλικοι δράστες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακινητοποίησαν δύο υπαλλήλους σε φαρμακείο στην περιοχή της Ηλιούπολης και αφού απέσπασαν από το ταμείο μεγάλο χρηματικό ποσό, τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν, ενώ οδηγήθηκαν στο τμήμα, όπου βρέθηκε στην κατοχή τους ένα πιστόλι-ρέπλικα, χρήματα και μια φωτοβολίδα.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων είχε σχηματιστεί δικογραφία για συμμετοχή τους σε εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες εις βάρος ανηλίκων σε περιοχές της Αργυρούπολης, του Παλαιού Φαλήρου και της Δάφνης, ενώ παράλληλα οδηγήθηκαν και στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΛηστεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ