Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χατζηδάκης: Προς Αναβάθμιση Το Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης – Θα Έχει Προδιαγραφές Superleague 1»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χατζηδάκης: Προς Αναβάθμιση Το Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης – Θα Έχει Προδιαγραφές Superleague 1»

Προς αναβάθμιση φαίνεται πως οδεύει η μεγαλύτερη αθλητική υποδομή της Ηλιούπολης, το Α’ Δημοτικό Γήπεδο, με τον Δήμαρχο της πόλης να εξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές σε προεκλογική εκδήλωση.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Χατζηδάκης σε συνάντηση που είχε με πολίτες, ο Δήμος έχει ετοιμάσει όλο τον φάκελο για την αναβάθμιση του γηπέδου, ο οποίος περιλαμβάνει την κατασκευή -από την αρχή- νέας κερκίδας και νέων χώρων φιλοξενίας των σωματείων της πόλης, καθώς και την αναβάθμιση του φωτισμού του γηπέδου, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενεί αγώνες τις βραδινές ώρες. Επίσης, στον φάκελο υπάρχει πρόβλεψη και για κατασκευή στεγάστρου, με τη δημοτική αρχή να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Περιφέρεια μετά το τέλος των εκλογών, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σχετική χρηματοδότηση.

Όπως μάλιστα ανέφερε, στόχος της αναβάθμισης είναι το γήπεδο να πάρει αδειοδότηση για Superleague 1, καθιστώντας το το μόνο στα νότια προάστια που θα έχει τη συγκεκριμένη προδιαγραφή, με στόχο η ΠΑΕ Ηλιούπολη να έχει έτοιμο γήπεδο σε περίπτωση που καταφέρει να ανέβει στα «μεγάλα σαλόνια».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χατζηδάκης: Προς Αναβάθμιση Το Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης – Θα Έχει Προδιαγραφές Superleague 1»
  1. Ο/Η Δημότης λέει:

    Νωρίς το θυμήθηκες Δήμαρχε. 4 μέρες πριν τις εκλογές .Η επόμενη δημοτική αρχή οποία και να είναι σίγουρα κάτι θα φτιάξει,ενώ εσύ χάλασες και αυτά που βρήκες .Πολύ κατώτερος των περιστάσεων για Δήμαρχος.Και όσο για μια δεύτερη ευκαιρία που μας ζητάς να σου δώσουμε αυτή την δίνουνε σε όσους θέλουν να φτιάξουν και δεν μπορούν και όχι σε όσους μπορούν και δεν θέλουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ