Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Μαζική Συμμετοχή Στην Εκδήλωση Του Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Βαγγέλη Κεφαλά (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Μαζική Συμμετοχή Στην Εκδήλωση Του Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Βαγγέλη Κεφαλά (ΦΩΤΟ)

Παλμός και μαζικότητα ήταν τα 2 βασικά χαρακτηριστικά της προεκλογικής συγκέντρωσης του Βαγγέλη Κεφαλά, ο οποίος στις προσεχείς εκλογές ειναι υποψήφιος με την παράταξη του Δημήτρη Ευαγγέλου.

Ο έμπειρος επιχειρηματίας πραγματοποίησε την προεκλογική του συγκέντρωση στο cafe “Ο Λούκουμος” επί της λεωφόρου Ειρήνης, συγκεντρώνοντας πάνω από 300 άτομα, και δίνοντας μήνυμα νίκης ενόψει των εκλογών της Κυριακής. Όπως επεσήμανε ο κ. Κεφαλάς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, «στην παράταξη μας έχουμε δουλέψει σκληρά και έχουμε ένα σαφές και μελετημένο πρόγραμμα για να αλλάξουμε την καθημερινότητά σας», ζητώντας παράλληλα την στήριξη των παρευρισκομένων.

Τον λόγο πήρε και ο Δημήτρης Ευαγγέλου, ο οποίος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την υποψηφιότητα του κ. Κεφαλά, ενώ έθεσε και το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών: «Σε αυτές τις εκλογές αναμετράται το παλιό με το νέο. Και το νέο είμαστε εμείς, και όχι όσοι εναλλάσονται σε καρέκλες εξουσίας και σε παρατάξεις», δεχόμενος το θερμό χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στο σημείο.

Σε μια κίνηση ενότητας, ο κ. Κεφαλάς σήκωσε στο βήμα ολους τους συνυποψηφίους του, εν μέσω πανηγυρικού κλίματος και δήλωσε πως η παράταξη «Φωτεινή Πόλη» θα είναι η νικήτρια των εκλογών.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ