Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στασινόπουλος: «Ο κ. Αραμπατζής Καθυστερεί Κάθε Έργο Εκσυγχρονισμού Της Πόλης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στασινόπουλος: «Ο κ. Αραμπατζής Καθυστερεί Κάθε Έργο Εκσυγχρονισμού Της Πόλης»

Βολές προς τον επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» εξαπέλυσε ο αντιδήμαρχος οικονομικών Αποστόλης Στασινόπουλος με αφορμή την υπόθεση αναβάθμισης του οδοφωτισμού στην Ηλιούπολη.

Ο κ. Στασινόπουλος με ανακοίνωση του κατηγόρησε τον κ. Αραμπατζή πως καθυστερεί κάθε έργο εκσυγχρονισμού της πόλης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όσα παραπλανητικά επιχειρήματα και να χρησιμοποιεί ο κ. Αραμπατζής έχει ένα και μόνο σκοπό, να διχάσει την πόλη και το δημοτικό συμβούλιο και να καθυστερήσει κάθε έργο που θα εκσυγχρονίσει τις υποδομές της πόλης και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των δημοτών. Αν είχε τη δυνατότητα να θέσει το Δήμο σε μόνιμο lockdown θα το έπραττε πιστεύοντας πως έτσι θα αντλήσει πολιτικά οφέλη, εις βάρος των συμφερόντων των δημοτών».

Αφορμή για την αντιπαράθεση στάθηκε η ανακοίνωση του κ. Αραμπατζή για τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, όπου εγκρίθηκε η μελέτη σκοπιμότητας για την τοποθέτηση φωτιστικών led στην Ηλιούπολη.

Διαβάστε περισσότερα για τον «φάκελο» της αναβάθμισης του οδοφωτισμού εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ