Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αντιδράσεις Στην Αντιπολίτευση Για Την Μελέτη Οδοφωτισμού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αντιδράσεις Στην Αντιπολίτευση Για Την Μελέτη Οδοφωτισμού

Αντιδράσεις προκάλεσε στις τάξεις της αντιπολίτευσης η μελέτη σκοπιμότητας για την αναβάθμιση του οδοφωτισμού και πιο συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίο ήρθε σε διαβούλευση.

Μιλώντας στο ilioupolinews, αιρετοί της αντιπολίτευσης που συμμετείχαν στην οικονομική επιτροπή ανέφεραν την έντονη δυσαρέσκεια τους για το γεγονός πως το ζήτημα δεν παραπέμφθηκε απευθείας στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά -αντίθετα- «προσπάθησε να περάσει αποκλειστικά από την οικονομική επιτροπή», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε.

Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, σε κοινή «γραμμή» ζήτησαν από τον πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής και αντιδήμαρχο Αποστόλη Στασινόπουλο να παραπέμψει το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί σε «ανώτατο» επίπεδο, καθώς πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα για το μέλλον της πόλης. Σύμφωνα με τους ίδιους, στην πρόθεση της δημοτικής αρχής ήταν το θέμα να περάσει αποκλειστικά απο την οικονομική επιτροπή και να μην συζητηθεί σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου.

Aραμπατζής: «Ο Δήμαρχος Περιφρονεί Το Δημοτικό Συμβούλιο»

Χαρακτηριστική των αντιδράσεων είναι η ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζή, ο οποίος κάνει λόγο για «περιφρόνηση του δημοτικού συμβουλίου από τον Δήμαρχο» καλώντας τον Δήμαρχο να φέρει προς έγκριση το θέμα του δημοτικού οδοφωτισμού στο Δημοτικό συμβούλιο.

«Θεωρούμε ότι το θέμα είναι σημαντικό και θα πρέπει να ενημερωθούν όλες οι δημοτικές παρατάξεις και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι. Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί εκτενώς και να λάβει έγκριση από το ανώτερο συλλογικό όργανο» αναφέρει, μεταξύ άλλων ο κ. Αραμπατζής, συμπληρώνοντας: «Σε κάθε περίπτωση, η δημοτική παράταξη «Η πόλη που θέλω» θα είναι απέναντι σε κάθε μεθόδευση που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών».

Το ζήτημα αναμένεται να τεθεί από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ως έκτακτο θέμα προς συζήτηση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, με την πλειονότητα των αντιπολιτευόμενων δυνάμεων να ζητούν την έγκριση του θέματος από το συμβούλιο και όχι από την οικονομική επιτροπή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςLED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ