Facebook Pixel

Δημοτικα

Βολές Ψυρρόπουλου Για Ελλιπή Χριστουγεννιάτικο Στολισμό Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βολές Ψυρρόπουλου Για Ελλιπή Χριστουγεννιάτικο Στολισμό Στην Ηλιούπολη

Αιχμές κατά της απερχόμενης δημοτικής αρχής αφήνει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο κ. Ψυρρόπουλος κατηγορεί τη δημοτική αρχή του κ. Χατζηδάκη για ελλιπή στολισμό στην πόλη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2023 και δυστυχώς ακόμη δεν έχουν έρθει τα Χριστούγεννα στην πόλη μας. Χωρίς στολίδια, χωρίς Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Πόσο κρίμα! Το κλίμα των Χριστουγέννων είναι σημαντικό για την ψυχολογία των δημοτών, την εικόνα της πόλης μας, τα παιδιά της πόλης που θέλουν να νιώσουν τα Χριστούγεννα, την ενδυνάμωση της Χριστουγεννιάτικης αγοράς».

Ο κ. Ψυρρόπουλος, παράλληλα, δεσμεύτηκε για τη βελτίωση της συγκεκριμένης κατάστασης μετά την ανάληψη των καθηκόντων του από τις 2/1/2024, τονίζοντας πως «Είναι η τελευταία φορά που τέτοια περίοδο η πόλη μας δεν θα είναι στολισμένη όσο θα βρισκόμαστε στη διοίκηση».

Τονίζεται πως ο κ. Ψυρρόπουλος, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές είχε εξαπολύσει πυρά κατά του νυν Δημάρχου για το γεγονός πως διατέθηκαν 100.000 ευρώ σε ενοικίαση χριστουγεννιάτικου στολισμού για τις περυσινές γιορτές των χριστουγέννων, με τον ίδιο να επισημαίνει πως ο Δήμος πρέπει να αγοράσει και όχι να νοικιάζει στολισμό για την πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ