Facebook Pixel

Δημοτικα

Σε Διαβούλευση Το Προσχέδιο Του Νέου Προϋπολογισμού Στον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σε Διαβούλευση Το Προσχέδιο Του Νέου Προϋπολογισμού Στον Δήμο Ηλιούπολης

Και επίσημα φαίνεται πως έχει κατατεθεί το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το έτος 2024 στον Δήμο Ηλιούπολης, με την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» που θα αναλάβει τη διοίκηση από 1/1 να αναλαμβάνει την κατάρτιση του, μαζί με το τεχνικό πρόγραμμα.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, τελικά διαμόρφωσαν τον νέο προϋπολογισμό και το νέο τεχνικό πρόγραμμα, το οποίο θα συζητηθεί στην επιτροπή διαβούλευσης στις 19/12/2023. Σύμφωνα με τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, ο νέος προϋπολογισμός και το νέο τεχνικό πρόγραμμα εκτιμάται πως θα έρθουν για ψήφιση στον δημοτικό συμβούλιο μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Σημειώνεται πως για την ψήφιση του προϋπολογισμού υπήρξαν αρχικά αντεγκλήσεις μεταξύ της νυν δημοτικής αρχής και του νεοεκλεγέντος Δημάρχου.  Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 7/11, ο κ. Ψυρρόπουλος δήλωσε από μικροφώνου πως δεν θα καταρτίσει προϋπολογισμό, αναφέροντας πως «Είναι ευθύνη της σημερινής διοίκησης»«Εμείς αναλάμβάνουμε καθήκοντα με το νέο έτος και δεν φέρουμε τυπικά την ευθύνη κατάρτισης προϋπολογισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψυρρόπουλος, με τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Χατζηδάκη να δίνει εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου να συνεργαστούν με τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο για την κατάρτιση του προϋπολογισμού που θα εφαρμόσει η νέα δημοτική αρχή.

Για το τυπικό της υπόθεσης, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης θα εισηγηθεί τον προϋπολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο ως εν ενεργεία Δήμαρχος, ωστόσο ο ίδιος -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- δεν είχε καμία ανάμειξη στην κατάρτισή του.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ