Facebook Pixel

Τοπικα

Τόνια Αντωνίου: «To ΠΑΣΟΚ Είναι Το Θεσμικό Αντίβαρο Στον Λαϊκισμό Της Δεξιάς Και Του ΣΥΡΙΖΑ»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τόνια Αντωνίου: «To ΠΑΣΟΚ Είναι Το Θεσμικό Αντίβαρο Στον Λαϊκισμό Της Δεξιάς Και Του ΣΥΡΙΖΑ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τόνιας Αντωνίου στην Ηλιούπολη, με την έμπειρη πολιτικό να συνομιλεί με φίλους και υποστηρικτές της.

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Β3′ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, εξέφρασε από μικροφώνου την πεποίθηση πως το ΠΑΣΟΚ θα βγει ενισχυμένο από την κάλπη της 21ης Μάϊου, παρουσιάζοντας μια σειρά από προτάσεις που έχει κατά καιρούς εισηγηθεί το κόμμα για καίριες λειτουργίες του κράτους όπως η οικονομία, η υγεία και η εκπαίδευση. Η βουλευτής του νότιου τομέα, εξέφρασε την άποψη πως η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ θα σηματοδοτήσει ένα ισχυρό αντίβαρο σε κάθε είδους λαϊκισμό, καλώντας τους Ηλιουπολίτες να στηρίξουν την ίδια και το κόμμα στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Από τους αιρετούς της πόλης παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Πούλος, Χριστίνα Σερέτη και Γιάννης Αντζινάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βιδάλης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλιούπολης Χρήστος Σωτηρόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», Στάθης Ψυρρόπουλος.

28CDB715 AF22 47A3 A9EB 1D8741A5E83C Τόνια Αντωνίου: «To ΠΑΣΟΚ Είναι Το Θεσμικό Αντίβαρο Στον Λαϊκισμό Της Δεξιάς Και Του ΣΥΡΙΖΑ»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ