Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέο Σοβαρό Τροχαίο Σε Σημείο – «Καρμανιόλα» Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο Σοβαρό Τροχαίο Σε Σημείο – «Καρμανιόλα» Στην Ηλιούπολη

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα στη διασταύρωση Ηρώων Πολυτεχνείου και Πεντάρη στην Ηλιούπολη, με το σημείο να είναι πλέον το πιο επικίνδυνο της πόλης για τη διέλευση οχημάτων και πεζών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο ΙΧ συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με τους δύο οδηγούς να μην τραυματίζοντας σοβαρά, ωστόσο τα οχήματα τους έχουν υποστεί σοβαρότατες υλικές ζημιές. Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άνδρες της αστυνομίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Πρόκειται για ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που προστίθεται στη μακρά λίστα παρόμοιων συμβάντων που έχουν σημειωθεί στη συγκεκριμένη διασταύρωση, με τον Δήμο και την Περιφέρεια να μην μπορούν να δώσουν αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέο Σοβαρό Τροχαίο Σε Σημείο – «Καρμανιόλα» Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η tsiros λέει:

    Το σημείο μια χαρά είναι. Και σήμανση έχει, και φωτισμό έχει και φανάρια έχει. Ο οδηγός φταίει 100% που οδηγεί με ο κινητό στο χέρι, το τσιγάρο και κοιτάει όπου νάναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ