Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέο ΔΣ Στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο ΔΣ Στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Ηλιούπολης

Νέο διοικητικό συμβούλιο έχει η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Ηλιούπολης, μετά την εκλογική διαδικασία που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, παράταξη με τις περισσότερες ψήφους αναδείχθηκε η «αγωνιστική συνεργασία γονέων» με 27 ψήφους, ενώ ακολούθησαν η «ανεξάρτητη κίνηση γονέων» με 18 ψήφους και η «ενωτική πρωτοβουλία γονέων» με 23 ψήφους, ενώ οι έδρες που καταλαμβάνει κάθε παράταξη είναι 3, 2 και 2, αντίστοιχα.Έτσι, το νέο Διοικητικό συμβούλιο αποτελείται απο τις/τους Κούλια Ζωή, Κολιού Ευαγγελία, Μπατζάκη Ηρώ, Δελή Κατερίνα, Ευθυμίου Νίκο, Μπαλάσκα Βαγγέλη και Κοκκίνου Βασιλική.

Σε ανακοίνωσή της, η πλειοψηφούσα παράταξη αναφέρει:

Χαιρετίζουμε την μαζική συμμετοχή στις εκλογές της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης, που επιβεβαίωσαν ότι οι γονείς θέλουν μια Ένωση «ζωντανή», που θα συντονίζει την δράση των Συλλόγων και θα αγωνίζεται για τις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν, στις θέσεις μας και στην συνεπή μας στάση όλο το προηγούμενο διάστημα και μας ανάδειξαν ως πρώτη δύναμη στο νέο ΔΣ της Ένωσης . Η δύναμη που μας δώσατε θα αξιοποιηθεί όπως πάντα για να υπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες των παιδιών μας. Θα συμβάλουμε και από τις θέσεις αυτές στην ανάδειξη των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν στα σχολεία της περιοχής μας και συνεχώς οξύνονται καθώς και στην οργάνωση και διεκδίκηση λύσεων. Θα συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα να είμαστε μπροστά στη δράση για τις ανάγκες των παιδιών μας αλλά και να είμαστε γερό στήριγμα για τους Συλλόγους Γονέων Ηλιούπολης και τους γονείς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ