Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Το Τέλειο Δώρο Για Τις Πρωτοχρονιάτικες Επισκέψεις Σας – Οικονομικά & Με Στυλ Από Μια Κάβα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το Τέλειο Δώρο Για Τις Πρωτοχρονιάτικες Επισκέψεις Σας – Οικονομικά & Με Στυλ Από Μια Κάβα Στην Ηλιούπολη

Το βράδυ της πρωτοχρονιάς, είναι συνυφασμένο με 3 πράγματα: Βασιλόπιτα, οικογενειακές μαζώξεις και άφθονο ποτό για να ανέβει η διάθεση. Και οι γιορτές δεν σταματούν φυσικά εκεί, καθώς ακολουθούν 3 γιορτές που σίγουρα θα χρειαστεί να επισκεφθούμε κάποιο σπίτι ή να πάρουμε κάποιο δώρο, μιας και όλοι γνωρίζουμε κάποια Βασιλική, κάποια Φωτεινή ή κάποιον Γιάννη…

Ένα κατάστημα στην Ηλιούπολη προσφέρει απλόχερα μια τεράστια ποικιλία ποτών σε πανέμορφες και κομψές συσκευασίες δώρου, σε άκρως προνομιακές τιμές. Η Κάβα «ΗΛΙΟΥ-Πόλις» στην Αγία Μαρίνα, μια από τις ιστορικότερες κάβες στην Ηλιούπολη, τις ημέρες των γιορτών ετοιμάζει ποιοτικά κρασιά σε εξαιρετικά κομψές συσκευασίες με ποιοτικά υλικά αποκλειστικά για όλους εμάς που έχουμε κάποια επίσκεψη ή κάποια «υποχρέωση».

Cava Benas 5 Το Τέλειο Δώρο Για Τις Πρωτοχρονιάτικες Επισκέψεις Σας - Οικονομικά & Με Στυλ Από Μια Κάβα Στην Ηλιούπολη

Στυλάτες Συσκευασίες Ποιοτικών Κρασιών Από 15 Ευρώ

Οι ποικιλία των κρασιών είναι τεράστια από ποιοτικούς αμπελώνες από όλη την Ελλάδα. Μαλαγουζιές, μερλό, ασύρτικα, σαρντονέ και άλλες ποικιλίες ποιοτικών κρασιών «παντρεύονται» σε συσκευασίες-κομψοτεχνήματα, με τις επιλογές να ξεκινούν από τα μόλις 15 ευρώ, ενώ ανάλογα με τη διάθεση και την οικονομική δυνατότητα, υπάρχουν συσκευασίες 3 και τεσσάρων κρασιών, αλλά και ολόκληρα καλάθια ακόμα και με πιο premium ποτά, τα οποία θα κάνουν τη διαφορά.

Cava Benas 2 Το Τέλειο Δώρο Για Τις Πρωτοχρονιάτικες Επισκέψεις Σας - Οικονομικά & Με Στυλ Από Μια Κάβα Στην Ηλιούπολη

Όπως αναφέρει ένας εκ των ιδιοκτητών της κάβας, κ. Γιώργος Μπενάς, «θέλουμε να προσφέρουμε στους Ηλιουπολίτες μια ποιοτική και συνάμα οικονομική εναλλακτική για τα πρωτοχρονιάτικα τραπέζια και δώρα», ενώ αναφέρει πως τα πακέτα κρασιών έγιναν ανάρπαστα τις ημέρες των Χριστουγέννων, με την ζήτηση να είναι τεράστια. Όπως επισημαίνει η ζήτηση είναι αυξημένη και για εταιρικά δώρα, καθώς οι προνομιακές τιμές σε συνδυασμό με το premium packaging κάνουν τα κρασιά άκρως θελκτικά και ιδανικά για το τέλειο πρωτοχρονιάτικο δώρο.

Φυσικά, η κάβα διαθέτει και συνθέσεις αλλά και μεμονωμένα premium ποτά, για τους λάτρεις του καλού whiskey που θέλουν να απολαύσουν την γιορτή της πρωτοχρονιάς με ποτά μοναδικά στο είδος τους.

Cava Benas 6 Το Τέλειο Δώρο Για Τις Πρωτοχρονιάτικες Επισκέψεις Σας - Οικονομικά & Με Στυλ Από Μια Κάβα Στην Ηλιούπολη

Cava Benas 4 Το Τέλειο Δώρο Για Τις Πρωτοχρονιάτικες Επισκέψεις Σας - Οικονομικά & Με Στυλ Από Μια Κάβα Στην Ηλιούπολη
Cava Benas 1 1 Το Τέλειο Δώρο Για Τις Πρωτοχρονιάτικες Επισκέψεις Σας - Οικονομικά & Με Στυλ Από Μια Κάβα Στην Ηλιούπολη

Κάβα «Ηλίου-Πόλις»

Απ. Τσιρογιάννης – Γ. Μπενάς

Αγίας Μαρίνας 8 – Ηλιούπολη | 210973 2299

Bρείτε το κατάστημα στο Facebook

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΔώρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ