Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Συναντήσεις, Διεργασίες & Σενάρια Για Νέα Κεντροδεξιά Δημοτική Παράταξη Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συναντήσεις, Διεργασίες & Σενάρια Για Νέα Κεντροδεξιά Δημοτική Παράταξη Στην Ηλιούπολη

Εξελίξεις φαίνεται πως θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα στον κεντροδεξιό χώρο στην Ηλιούπολη, καθώς οι διεργασίες για νέα δημοτική παράταξη με αναφορές στο κυβερνών κόμμα είναι έντονες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilioupolinews, τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει σειρά διερευνητικών επαφών από τοπικά γαλάζια στελέχη με ιθύνοντες της Πειραιώς προκειμένου να εξεταστούν οι προθεσεις του κόμματος να στηρίξει μια νεανική υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Αφορμή για αυτή την κίνηση στάθηκαν τα όσα συνέβησαν στην συνάντηση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Ηλιούπολη στις αρχές Δεκεμβρίου, όπου ο βουλευτής και τομεάρχης του κόμματος Διονύσης Χατζηδάκης «έκλεισε το μάτι» στη νέα γενιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η Νέα Δημοκρατία θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να στηρίξει έναν νέο άνθρωπο που θέσει μια σοβαρή υποψηφιότητα για την πόλη».

Με έναυσμα αυτή τη ρήση του βουλευτή, ένας 40αρης μηχανικός που ζει στην Ηλιούπολη, έχει κομματική θέση και έντονη δραστηριότητα εντός της ΝΔ, ξεκίνησε σειρά επαφών τόσο εντός όσο και εκτός κόμματος με σκοπό να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και να εξετάσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος έχει πάρει «πράσινο φως» από 2 σημαντικά τοπικά στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, ενώ από το κόμμα, ενώ βλέπουν το ενδεχόμενο μιας νεανικής υποψηφιότητας με θετική διάθεση, ξεκαθαρίζουν πως οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τις εθνικές εκλογές.

Ήδη αρκετά τοπικά στελέχη της ΝΔ έχουν έρθει σε συζητήσεις μαζί με τον 40αρη μηχανικό, ο οποίος συνεχίζει να διερευνά το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του. Εαν το σενάριο της υποψηφιότητας του ευοδωθεί, τότε θα είναι ο 3ος υποψήφιος που προέρχεται ιδεολογικά από την ΝΔ στην Ηλιούπολη, και ο 10ος υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης για το 2023.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ