Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Εκδήλωση Με Θέμα Τη Σεξουαλική Αγωγή Των Παιδιών Από Την Πρωτοβουλία «Είμαι Εδώ»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Εκδήλωση Με Θέμα Τη Σεξουαλική Αγωγή Των Παιδιών Από Την Πρωτοβουλία «Είμαι Εδώ»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (10/12) η πρωτοβουλία «Είμαι Εδώ » διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση Παιδιών και Προεφήβων την Κυριακή 12/12 στις 17:30 το απόγευμα, στο ΣΚΑΛΙ Art (Λ. Ειρήνης 30-32, Εμπ. Κέντρο Ηλιοτρόπιο).

Πρόκειται για μία εκδήλωση όπου οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το πως θα προσεγγίσουν τα παιδία για να μιλήσουν για τα σεξουαλικά ζητήματα από την νεαρή τους κιόλας ηλικία των δύο ετών έως την προεφηβεία.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένη επιστήμονα την Μαρία Κωνσταντινοπούλου – Ψυχοθεραπεύτρια Παιδιών και Οικογένειας-Ειδική Παιδαγωγός, MSc in Child Psychology. Το πρόγραμμα αυτό θα γίνει σε μορφή συζήτησης προκειμένου όσοι λάβουν μέρος να μπορούν να θέσουν τις απορίες και τις ερωτήσεις τους ανοιχτά, όπως επίσης και τους προβληματισμούς τους σε σχέση με το πότε είναι κατάλληλη ηλικία οι γονείς να μιλήσουν για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα στα παιδία τους και λοιπά.

Την συζήτηση συντονίζει η Άρτεμις Καραβά.

Λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων που προβλέπει η πολιτεία για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 η εκδήλωση έχει περιορισμένο αριθμό ατόμων. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή με πιστοποιητικό νόσησης. Όποιος ενδιαφέρεται να λάβει συμμετοχή θα πρέπει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο: 6978245661.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ