Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επιβλητική Ηλιούπολη, 5-0 Τον Άρη Σκάλας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επιβλητική Ηλιούπολη, 5-0 Τον Άρη Σκάλας

Άνετη νίκη επί του Άρη Σκάλας εντός έδρας σημείωση η Ηλιούπολη, επικρατώντας με 5-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ ήταν καταιγιστικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, επιτρέποντας στην ομάδα του Άρη να δημιουργήσει μονό μία ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι. Το 1-0 σημείωσε ο Ντινιωτάκης στο 10, ενώ ο Κωστόπουλος σημείωσε το 2-0 στο 19. Και τα δύο γκόλ προήλθαν από ασίστ του Γεμιστού.

Στο δεύτερο ημίχρονοι οι κυανέρυθροι δεν κατέβασαν ρυθμό, αλλά αντίθετα μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο, με τον Γεμιστό να σημειώνει το 3-0 στο 47 και τον Ντινιωτάκη το 4-0 στο 76′. Το τελικό 5-0 σημείωσε με όμορφο γυριστό σουτ ο Σάμιος μετά απο σέντρα του Πολίτη.

Ηλιούπολη: Τσάκαλος, Κωστόπουλος, Μπουσάι(Πολίτης 76′), Κρητικός, Τσατσαρής, Μαλάι (Σάμιος 51′),Ταβάρες, Γάγγος, Γεμιστός (Κράσι 67′), Ζέλο (Λάμπη 67′), Ντινιωτάκης (Πουλιάνος 76′).

Άρης Σκάλας: Παπαδόπουλος, Μπινιώρης, Χρήστου, Σεμερτζάκης, Καρμίρης, Κανελάκης (Κολλάτος 84′), Κουρτέσης, Σταμογιάννος(Μπραντίτσας 67′), Worden, Πανταζής, Κρέτσης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ