Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στον χώρο του σχολείου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου την Κυριακή 12 Δεκέμβριου και ώρα 2:00 το μεσημέρι, και θα συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές και οι γονείς του σχολείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σχολείου τα παιδία θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουν στον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Οι υπόλοιπες δύο δραστηριότητες που αναφέρονται στο πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι έκπληξη για τους μαθητές καθώς περιλαμβάνει έναν Τοίχο Ευχών και ένα Γράμμα στον Αϊ Βασίλη.

Τέλος πρόκειται να πουληθούν αστεράκια του Make A Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) όπου με αγορά των ευχητήριων αστερίων συγκεντρώνονται χρήματα τα οποία εκπληρώνουν ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ