Facebook Pixel

Δημοτικα

Δήλωση Στήριξης Στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης Από Τον Δημοσιογράφο Θύμιο Καλαμούκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δήλωση Στήριξης Στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης Από Τον Δημοσιογράφο Θύμιο Καλαμούκη

Την ανοικτή στήριξή του στη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης εκφράζει με εκτενές κείμενό του ο δημοσιογράφος Θύμιος Καλαμούκης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής 8/10.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εκφράζει δημόσια τη στήριξή του στη δημοτική παράταξη του ΚΚΕ και στον υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξανδρο Μπουγά, δημοσιεύοντας το παρακάτω κείμενο:

Αν δεν υπήρχε ο Δημήτρης Κιντής, η Ηλιούπολη δεν θα είχε τον Δημοτικό Κινηματογράφο, δεν θα είχε το κτήριο του ΙΚΑ, δεν θα είχε το κολυμβητήριο, δεν θα είχε το Μουσείο της Αντίστασης, δεν θα είχε το Χαλικάκι, τα πολυκλαδικά, θα είχε μια εκκλησία χτισμένη μέσα στην πλατεία Θεσσαλονίκης, θα είχε σχολεία και νηπιαγωγεία σε ενοικιαζόμενα κτήρια, θα είχε πολυκατοικίες και τσιμέντο σε περισσότερα από 150 διάσπαρτα οικόπεδα που σήμερα είναι ανάσες πρασίνου σε κάθε γειτονιά. Αν δεν υπήρχε ο Δημητρης Κιντής την δεκαετία του 80 η ποιότητα ζωής στην Ηλιουπολη σήμερα θα ήταν πολύ χειρότερη.
Ο Δημητρης Κιντής αψήφησε την νομιμότητα της εποχής, διεκδίκησε, πάλεψε μαζί με τον κόσμο και τελικά κατάφερε να καλύψει τις ανάγκες των πολλών. Δεν διαχειρίστηκε τυπικά τις υποθέσεις του Δήμου. Δεν φοβήθηκε ισχυρά συμφέροντα, συγκρούστηκε χωρίς τις υπεκφυγές και τους «ρεαλισμούς» όσων ακολούθησαν στην διοίκηση του Δήμου.

Αυτό το νήμα που κόπηκε τότε πρέπει να το ξαναπιάσουμε σήμερα.

Η Ηλιούπολη θέλει έναν δήμαρχο μαχητή, όχι διεκπεραιωτή, θέλει δήμαρχο ουσίας και όχι βιτρίνας. Θέλει δήμαρχο που θα λύνει θέματα των πολλών όχι τροχονόμο τοπικών και άλλων συμφερόντων.

Η εικόνα της Ηλιούπολης σήμερα είναι εικόνα παρακμής. Αρκετά ήταν τα χαμένα χρόνια.
Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι δίνουν υποσχέσεις αλλά όλοι ξέρουμε ότι ένας θα παλέψει ειλικρινά με εντιμότητα και καθαρότητα μαζί με τους πολλούς για τους πολλούς.

Οι σύγχρονες ανάγκες δεν μπορεί να εγκλωβίζονται σε ψεύτικα λόγια από επαγγελματίες και αργόσχολους τοπικούς παράγοντες.

Η κεντρική λεωφόρος Ειρήνης γίνεται λίμνη όταν βρέχει, το Νησάκι ποτάμι και η Αναστάσεως στο νεκροταφείο χείμαρρος. Το μποτιλιάρισμα της κεντρικής πλατείας είναι εφιάλτης και όλοι οι δημόσιοι χώροι εγκαταλελειμμένοι.

Η Ηλιούπολη δεν θέλει έναν ακόμη δήμαρχο για τα μπαλώματα. Θέλει έναν «νέο Κιντή».

Την Κυριακή ψηφίζουμε για Δήμαρχο Περιφερειάρχη όχι τον θείο μας, τον κουμπάρο μας, την νονά μας, τον ξάδερφο που είναι και καλό παιδί.

Δεν είναι χαβαλές αυτή η ψήφος.

Οι πρόσφατες πλημύρες και φωτιές το αποδεικνύουν.
Μην βάλουμε πάλι τις ζωές και τις περιουσίες μας στην ρουλέτα.

Δεν πάμε και όπου βγει.
Πάμε για να βγει το σωστό.

Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν και με καθαρή συνείδηση στηρίζω ψηφίζω Αλέξανδρο Μπουγά και Λαϊκή Συσπείρωση.

Θύμιος Καλαμούκης – Δημοσιογράφος

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ