Facebook Pixel

Δημοτικα

Με Παλμό Η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία Του Τάσου Ευσταθίου Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Με Παλμό Η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία Του Τάσου Ευσταθίου Στην Ηλιούπολη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Τάσου Ευσταθίου στην Ηλιούπολη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Φλέμινγκ την Τετάρτη 4/10.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την κάλπη της Κυριακής, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες δράσης που έχει στόχο να υλοποιήσει εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος.

Η πρόταση που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η παραχώρηση του 50% της αντιμισθίας του Δημάρχου και των αντιδημάρχων προς όφελος του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου, με τον κόσμο να επευφημεί τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ο κ. Ευσταθίου δε δίστασε να επιτεθεί στη δημοτική αρχή για μια σειρά από ζητήματα όπως η καθαριότητα, η διαχείριση του πρασίνου και ο οδοφωτισμός, κάνοντας λόγο για «απάθεια» και «αδράνεια», δεσμευόμενος παράλληλα για άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των Ηλιουπολιτών από την πρώτη ημέρα ανάληψής των καθηκόντων.

«Εμείς θα είμαστε δίπλα στους Ηλιουπολίτες από την πρώτη στιγμή και δε θα κλειστούμε στο γραφείο μας όπως έχει κάνει ο Δήμαρχος», ανέφερε σε ένα σημείο της ομιλίας του ο Τάσος Ευσταθίου, προσθέτοντας: «Εμάς ο κόσμος μας ξέρει, μας γνωρίζει και μας εμπιστεύεται. Για αυτό και θα μας εμπιστευθεί την τύχη της πόλης και εμείς θα τα αλλάξουμε όλα, από την αρχή».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ