Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Δυναμική Κεντρική Προεκλογική Ομιλία Για Τον Θοδωρή Παπαδάτο Με Αιχμές Κατά Του Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Δυναμική Κεντρική Προεκλογική Ομιλία Για Τον Θοδωρή Παπαδάτο Με Αιχμές Κατά Του Δημάρχου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του Θοδωρή Παπαδάτου στην πλατεία Φλέμινγκ στην Ηλιούπολη, με τον υποψήφιο της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» να κορυφώνει την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο νεαρός υποψήφιος Δήμαρχος, ανεβαίνοντας στο βήμα ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές της δημοτικής κίνησης στην οποία προΐσταται, κάνοντας λόγο για «συγκινητική υποστήριξη», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του Χρήστου Κοκοτίνη στη δημοτική παράταξη της Αριστεράς, αναφέροντας: «Ο Χρήστος ήταν 3 φορές υποψήφιος Δήμαρχος και δεν δίστασε να συνταχθεί μαζί μου στην μάχη του σταυρού. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Ο κ. Παπαδάτος άνοιξε μέτωπο κατά της νυν δημοτικής αρχής, κατηγορώντας την για «αδιαφορία» για όλα τα σημαντικά ζητήματα της πόλης, όπως η καθαριότητα, η δημόσια περιουσία, και ο ηλεκτροφωτισμός, με το τελευταίο ζήτημα να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της ομιλίας του. Ο κ. Παπαδάτος άφησε αιχμές για αδιαφάνεια και τακτικισμούς για τον Δήμαρχο, κάνοντας λόγο για ανικανότητα της δημοτικής αρχής να λύσει ένα από τα βασικότερα προβλήματα της πόλης, δεσμευόμενος παράλληλα πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο ίδιος θα «τρέξει» το ζήτημα με απόλυτη διαφάνεια.

Κατά τη διάρκεια της μακροσκελούς τοποθέτησής του, ο κ. Παπαδάτος έθιξε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που αφορουν τόσο στην καθημερινότητα όσο και στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που χρειάζεται η πόλη, και αναπτύσσοντας τις προτάσεις και το πρόγραμμα της παράταξης, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μέσα από την ζύμωση με την τοπική κοινωνία.

Ο κ. Παπαδάτος στο τέλος της ομιλίας του κάλεσε τους υποψήφιους της παράταξης να ανέβουν στο βάθρο, με τους παρευρισκόμενους να καταχειροκροτούν το ψηφοδέλτιο, σε κλίμα ενθουσιασμού.

Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό δελτίο τύπου της παράταξης, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ