Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Με Ταχύτατους Ρυθμούς Προχωρά Η Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας Στην Ηλιούπολη

Mια πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Σταύρου Γεωργάκη με σκοπό την ανάδειξη νέων, ταλαντούχων ανθρώπων και καινοτόμων εφαρμογών.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Με Ταχύτατους Ρυθμούς Προχωρά Η Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας Στην Ηλιούπολη

Με γοργό βήμα προχωρούν οι διαδικασίες στη θερμοκοιτήδα επιχειρηματικότητας του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ, καθώς μετά από τις πρώτες συναντήσεις, οι ομάδες ετοιμάζουν πυρετωδώς τις προτάσεις σου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς το σύνολο των ομάδων αποτελούνται από ταλαντούχους νέους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων διδακτορικοί και μεταδιδακτορικοί ερευνητές. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σταύρος Γεωργάκης έχει ήδη συναντηθεί με τις 7 από τις 9 ομάδες που θα καταθέσουν προτάσεις για ένταξη στη θερμοκοιτίδα, μένοντας πλήρως ικανοποιημένος από τις αρχικές ιδέες αλλά και από το επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού.

Πρόκειται για μια καινοτόμα δράση του Δήμου σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, που έχει σκοπό την ανάδειξη νέων, καινοτόμων εφαρμογών και λύσεων και δίνει βήμα και βοήθεια στους νέους ανθρώπους να κάνουν την ιδέα τους πράξη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ