Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Στείρα Αντιπολίτευση Ακόμα Και Στην…Αντιπολίτευση

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στείρα Αντιπολίτευση Ακόμα Και Στην…Αντιπολίτευση

Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό έλαβε χώρα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παραβατικότητα στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του για τα γεγονότα της πλατείας Σικελιανού ο κ. Ευσταθίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήγα στο σημείο προχθές, κάθισα έως τις 1:30 τα μεσάνυχτα για να διαπιστώσω τις καταγγελίες των κατοίκων και το τι πραγματικά συμβαίνει με την οχλαγωγία». Από αυτή τη φράση «πιάστηκε» ο Γαβριήλ Αραμπατζής, ο οποίος εγκάλεσε τον κ. Ευσταθίου για παραβίαση(!) των περιοριστικών μέτρων, που επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας στις 12:30. Ο κ. Αραμπατζής αντί να σταθεί στην ουσία του προβλήματος, έκανε αντιπολίτευση στον Τάσο Ευσταθίου, ρωτώντας τον «με τι είδους άδεια πήγατε εκεί»;

Η στείρα αντιπολιτευτική τακτική του κ. Αραμπατζή δεν έμεινε αναπάντητη από τον κ. Ευσταθίου, ο οποίος απάντησε: «Όταν με έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μου, θα είμαι εκεί, ό,τι ώρα και να είναι, ακόμα και με τον κίνδυνο να φάω πρόστιμο. Τόσα χρήματα έχουμε δώσει τόσα χρόνια ως υποψήφιοι, χαλάλι τα 300 ευρώ αν είναι να λυθεί το πρόβλημα», προσθέτοντας δηκτικά: «Κύριε Αραμπατζή μάλλον ζείτε σε άλλη πόλη».

H στάση του κ. Αραμπατζή σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς συναδέλφους του, καθώς επέλεξε να κάνει αντιπολίτευση σε μια παράταξη της αντιπολίτευσης και όχι να σταθεί στο πραγματικό πρόβλημα που συζητούνταν.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ