Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Θανάσης Μπίρλης: «Οι Καθυστερήσεις Στο Άνοιγμα Του Λιανεμπορίου Προκαλούν Εκνευρισμό»

Tι δήλωσε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου στο ilioupolinews.gr

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Θανάσης Μπίρλης: «Οι Καθυστερήσεις Στο Άνοιγμα Του Λιανεμπορίου Προκαλούν Εκνευρισμό»

Σε δηλώσεις σχετικά με τα σενάρια που δίνουν παράταση στο άνοιγμα του λιανεμπορίου προχώρησε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης.

Ο κ. Μπίρλης, μιλώντας στο ilioupolinews.gr εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του σχετικά με τις διαρροές περί παράτασης του ανοίγματος του λιανεμπορίου, δηλώνοντας:

«Οι διαρροές στον τύπο περί πιθανού ανοίγματος του λιανεμπορίου στις 22 Μαρτίου προκαλεί εκνευρισμό στην ήδη ταλαιπωρημένη αγορά.

Σειρά μελετών έχουν αποσυνδέσει την αύξηση των κρουσμάτων και της διάδοσης του ιου με τη λειτουργία του λιανεμπορίου, ενώ τα επίσημα στοιχεία κάνουν λόγο για οικονομική ασφυξία του εμπορίου, με δραματικές απώλειες ύψους 4,5 δισ. ευρώ στις επιχειρήσεις».

Μάλιστα ο κ. Μπίρλης ζητά τη λήψη νέων μέτρων, ειδικά για τον κλάδο της εστίασης, αναφέροντας:

«Τον εκνευρισμό των ανθρώπων του επιχειρείν εντείνουν η μη-απόφαση για κούρεμα χρεών και ληξιπρόθεσμων οφειλών σε συνδυασμό με την τεράστια οικονομική αβεβαιότητα που θα αντιμετωπίσει στο αμέσως επόμενο διάστημα ο κλάδος του λιανεμπορίου.

Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, αν αναλογιστεί κανείς τις απώλειες και το οικονομικό πλήγμα που έχει υποστεί ο κλάδος της εστίασης.

Είναι άμεση ανάγκη για άμεση λήψη μέτρων τώρα, έστω στο «και πέντε».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ