Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αραμπατζής: «Καταδικάζουμε Τις Εικόνες Απρόκλητης Aστυνομικής Βίας Στη Νέα Σμύρνη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής: «Καταδικάζουμε Τις Εικόνες Απρόκλητης Aστυνομικής Βίας Στη Νέα Σμύρνη»

Το δικό του ηχηρό μήνυμα για τα θλιβερά γεγονότα απρόκλητης βίας αστυνομικών κατά πολιτών στη Νέα Σμύρνη στέλνει με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο κ. Αραμπατζής εκφράζει την πλήρη αντίθεση του στην απρόκλητη αστυνομική βία, τονίζοντας πως «αμαυρώνουν την προσπάθεια που καταβάλλεται από τους πολίτες για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Tα σημερινά επεισόδια που συνέβησαν στην πλατεία της Ν. Σμύρνης ήταν για όλους μας μία εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη. Οι εικόνες απρόκλητης και υπέρμετρης αστυνομικής βίας ,που καταγράφηκαν και προβλήθηκαν στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ, αμαυρώνουν την προσπάθεια που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας και εκπέμπουν λάθος μηνύματα.

Η συμπεριφορά των οργάνων της τάξης δεν πρέπει ποτέ να ξεφεύγει από τα επιτρεπόμενα δια νόμου όρια. Πρέπει να παρέχονται οι κατάλληλες οδηγίες και να τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες ελέγχου και διασφάλισης της τάξης. Τα όργανα της τάξης οφείλουν να αποπνέουν το αίσθημα της ασφάλειας και της βοήθειας προς τον πολίτη και όχι του φόβου και της ανεξέλεγκτης βίας. Τ

έτοια φαινόμενα είναι καταδικαστέα και η πολιτεία οφείλει να τα εξαλείψει και να διασφαλίσει τη μη επανάληψή τους. Η έξοδος από την κρίση της πανδημίας πρέπει να βρει την κοινωνία ενωμένη, έτοιμη να ανακάμψει το γρηγορότερο, ανακτώντας το χαμένο έδαφος».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ