Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»: Οι Πολίτες Να Αντισταθούν Στον Αυταρχικό Κατήφορο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»: Οι Πολίτες Να Αντισταθούν Στον Αυταρχικό Κατήφορο»

Ανακοίνωση για τα περιστατικά απρόκλητης αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη εξέδωσε η δημοτική παράταξη της αριστεράς στην Ηλιούπολη.

Η δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» με ανακοίνωση της καταδικάζει τα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας, καλώντας «τους πολίτες να αντισταθούν στον αυταρχικό κατήφορο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Η απρόκλητη όσο και προκλητική επίθεση της αστυνομίας σε πολίτες στην πλατεία Νέας Σμύρνης και το όργιο παραπληροφόρησης που ακολούθησε, αποτελούν τουλάχιστον ντροπή και πρόκληση για τα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών. Δυστυχώς εν μέσω λοκνταουν η κυβέρνηση θέλοντας να κρύψει κάτω από το χαλί την κατάσταση στην υγεία και αυτά που επιφυλάσσει στην οικονομία – κοινωνία επιλέγει τον επικίνδυνο δρόμο της στρατηγικής της έντασης. Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν απέναντι στον αυταρχικό κατήφορο που κάποιοι έχουν επιλέξει».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ