Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Αντιμετωπίσαμε Με Επιτυχία Την Πρωτοφανή Κακοκαιρία»

Με ανάρτηση του στα social media.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Αντιμετωπίσαμε Με Επιτυχία Την Πρωτοφανή Κακοκαιρία»

Την πεποίθηση πως ο Δήμος αντιμετώπισε με απόλυτη επιτυχία τα προβλήματα του χιονιά που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια» εξέφρασε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης με ανάρτηση του στην σελίδα του στο Facebook.

Όπως αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης «ο Δήμος Ηλιούπολης αντιμετώπισε επιτυχημένα αυτό το σπάνιο ακραίο φαινόμενο 20ετίας, χάρη στις μεγάλες προσπάθειες αιρετών, υπηρεσιακών και εθελοντών, με τον διαθέσιμο μηχανολογικό εξοπλισμό και με αποτέλεσμα την γρήγορη ομαλοποίηση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, ακόμα και σε δύσκολες γειτονιές της πόλης».

Τι Αναφέρει Για Τα Πεσμένα Δέντρα

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος, τα περιστατικά πτώσης δέντρων σε όλη την πόλη ξεπέρασαν τα 150, ενώ οι περιπτώσεις πτώσης κλαδιών ήταν περίπου 700.

«Συνεργεία του τμήματος πρασίνου άμεσα άρχισαν να επιχειρούν σε όλη την πόλη, φροντίζοντας κατά σειρά προτεραιότητας και σπουδαιότητας για την αποκατάσταση των ζημιών και της κυκλοφορίας και συνεχίζουν να επιχειρούν ακόμα και τα Σαββατοκύριακα για την αποκατάσταση της εικόνας της πόλης», αναφέρει ο Δήμαρχος.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ