
Στην προληπτική διεξαγωγή μαζικών τεστ ταχείας ανίχνευσης SARS-CoV-2 για τους εκπαιδευτικούς των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών προχώρησε ο Δήμος Ηλιούπολης.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από ενέργειες του προέδρου του ΚΑΦΑΔΗΛ και σε συνεργασία με το κέντρο υγείας Ηλιούπολης, διεξήχθησαν έλεγχοι σε όλους τους εκπαιδευτικούς των βρεφονηπιακών του Δήμου, με τα αποτελέσματα να είναι -μέχρι στιγμής- στο σύνολό τους αρνητικά.
Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και η πρωτοβάθμια εκπαίδευση ξεκινούν ξανά τα δια ζώσης μαθήματα μετά από πολύ καιρό, με την ανησυχία να είναι διάχυτη. Χαρακτηριστική ήταν η ανακοίνωση του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ηλιούπολης, στην οποία γινόταν λόγος για κακή οργάνωση και έλλειψη μέτρων προστασίας μαθητών και εκπαιδευτικών από την πλευρά της κυβέρνησης.
Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.