Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Τα Σημεία Που Θα Τοποθετηθούν Σταθμοί Κοινόχρηστων Ηλεκτρικών Ποδηλάτων Στην Ηλιούπολη (Χάρτης)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τα Σημεία Που Θα Τοποθετηθούν Σταθμοί Κοινόχρηστων Ηλεκτρικών Ποδηλάτων Στην Ηλιούπολη (Χάρτης)

Σε 7 διαφορετικά σημεία σε όλη την πόλη θα τοποθετηθούν οι σταθμοί φόρτισης των κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ηλιούπολη, σύμφωνα με όσα προβλέπει η μελέτη.

Με βάση τον σχεδιασμό, οι σταθμοί θα είναι διάσπαρτοι σε σε όλη την έκταση της πόλης και σε όλες τις γειτονιές της, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους από όλες τοις συνοικίες να τα χρησιμοποιούν. Έτσι, η πρώτη στάση θα βρίσκεται έξω από τον σταθμό του Μετρό Ηλιούπολης, στην είσοδο της πόλης, ενώ σταθμοί θα υπάρχουν επίσης στην Αγία Μαρίνα (Πλατεία Ανεξαρτησίας) στα πολυκλαδικά (Παπαναστασίου), στα αστυνομικά (δημοτικό κολυμβητήριο), στο κέντρο της πόλης (Πλατεία Φλέμινγκ) στην Αγία Μαύρα (πλατεία Καποδίστρια) και στον σταθμό μετρό Αγίου Δημητρίου.

Αναλυτικά, οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

unnamed Τα Σημεία Που Θα Τοποθετηθούν Σταθμοί Κοινόχρηστων Ηλεκτρικών Ποδηλάτων Στην Ηλιούπολη (Χάρτης)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το έργο τοποθέτησης σταθμών κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων θα κοστίσει 371.000 ευρώ και βρίσκεται ήδη σε τροχιά υλοποίησης, καθώς στις 30 Δεκεμβρίου δημοσιεύθηκε η προκύρυξη του διαγωνισμού.

Τα συγκεκριμένα ποδήλατα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ένα συμβολικό αντίτιμο, ενώ ο Δήμος θα εκδώσει προσωποποιημένες κάρτες τις οποίες οι δημότες θα μπορούν να φορτίζουν ώστε να τα χρησιμοποιούν, με τους σταθμούς να βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλη την έκταση της πόλης.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ