Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Τα Συγχαρητήρια Των Αιρετών Της Ηλιούπολης Στους Επιτυχόντες Των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ποιοί αιρετοί έδωσαν συγχαρητήρια στους επιτυχόντες.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τα Συγχαρητήρια Των Αιρετών Της Ηλιούπολης Στους Επιτυχόντες Των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Τις δικές τους ευχές έστειλαν οι αιρετοί τις Ηλιούπολης στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων.

Πρώτος έστειλε τις ευχές του ο επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω” Γαβριήλ Αραμπατζής, ο οποίος στην ανακοίνωση του ανέφερε: «Σήμερα επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι προσπάθειες των μαθητών με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγχαρητήρια γιατί το αξίζουν, γιατί κατάφεραν αυτή την δύσκολη περίοδο, λόγω της πανδημίας ,να επιτύχουν το στόχο τους κάτω από αντίξοες συνθήκες και πρωτόγνωρες για όλους. Συγχαρητήρια και σε αυτούς που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Για όλους που τελείωσαν το Λύκειο τώρα ξεκινάει μια νέα περίοδος στη ζωή τους με πολλές προοπτικές, η κοινωνία του αύριο είναι στα χεριά σας, συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και καλή αρχή».

Την «σκυτάλη» πήρε ο Δήμαρχος της πόλης, ο οποίος ευχήθηκε συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες, υπογραμμίζοντας πως «Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που “πέρασαν” και συνεχίζουν τις σπουδές τους, αλλά και σε όσα δεν το κατάφεραν – προς το παρόν – παρά τις προσπάθειες τους. Η ζωή είναι μπροστά!».

Τέλος, ευχές έστειλε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Φώτης Χρυσουλάκης, ο οποίος στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις και ιδιαίτερα στους μαθητές μας, του 4ου ΓΕΛ Ηλιούπολης, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ως καθηγητές τους, αισθανόμαστε υπερήφανοι για αυτούς και τους ευχόμαστε ολόψυχα πρόοδο και καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της ζωής τους».

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ