Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μιχάλης Κουρής: «Στημένο Παιχνίδι Η Ανεξαρτητοποίηση Κόκλα – Έφυγε Για Την Καρέκλα»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μιχάλης Κουρής: «Στημένο Παιχνίδι Η Ανεξαρτητοποίηση Κόκλα – Έφυγε Για Την Καρέκλα»

Σκληρή γλώσσα κατά του Παναγιώτη Κόκλα χρησιμοποιεί στην ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Μιχάλης Κουρής.

Ο κ. Κουρής χαρακτήρισε τον κ. Κόκλα “γυρολόγο” κατηγορώντας τον πως πρόδωσε την παράταξη του για μια καρέκλα αντιδημάρχου στη διοίκηση Χατζηδάκη. Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος του Τάσου Ευσταθίου κάνει λόγο για “στημμένο παιχνίδι” αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το παιχνίδι ήταν στημένο από την αρχή. Κυκλοφορούσε μαζί με στελέχη της δημοτικής αρχής και αυτοπλασαριζόταν ως “αντιδήμαρχος” σε καφενεία χωρίς να ενημερώσει ποτέ την παράταξη του για τις δράσεις και τις ενέργειες του. Προσπαθούσε πάντα να προκαλεί προβλήματα εντός της παράταξης και είχε απαράδεκτη συμπεριφορά προς όλους μας, εντελώς αντίθετη από αυτή που δείχνει δημόσια».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοινωση:

ΧΡΗΣΙΜΟΙ “ΗΛΙΘΙΟΙ”
Είναι τρομερά αστείο να βροντοφωνάζει “Πέρα από κόμματα και χρώματα” ο άνθρωπος που έχει περάσει από το ΠΑΣΟΚ, μετά παρακάλαγε να γίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Τάσου Ευσταθίου και τώρα συνεργάζεται με τον Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ με τις ευλογίες του Γιάννη Αναγνώστου. Είναι εντελώς υποκριτικό να φωνάζεις “πέρα από κόμματα”, όταν έχεις περάσει από όλα!!!
Προς αποκατάσταση της αλήθειας:
– Ο κ. Κόκλας είχε συμφωνήσει ενώπιον όλων των δημοτικών συμβούλων της παράταξης πως η θητεία του ως γραμματέας του ΔΣ θα ήταν μονοετής και μάλιστα έδινε τον λόγο της τιμής του στον Τάσο Ευστάθιου πως θα είναι δίπλα του. Προφανώς και τώρα που η θητεία του θα έληγε, προτίμησε μια άλλη καρέκλα!
– Το παιχνίδι ήταν στημένο από την αρχή. Κυκλοφορούσε μαζί με στελέχη της δημοτικής αρχής και αυτοπλασαριζόταν ως “αντιδήμαρχος” σε καφενεία χωρίς να ενημερώσει ποτέ την παράταξη του για τις δράσεις και τις ενέργειες του. Προσπαθούσε πάντα να προκαλεί προβλήματα εντός της παράταξης και είχε απαράδεκτη συμπεριφορά προς όλους μας, εντελώς αντίθετη από αυτή που δείχνει δημόσια.
Αφού κύριε Κόκλα οι ψήφοι είναι δικοί σου, γιατί δεν κατάφερες ποτέ να εκλεγείς με τον Αναγνώστου; Η απάντηση είναι γιατί ο Τάσος Ευσταθίου σε στήριξε σαν πατέρας και εσύ τον πρόδωσες για μια καρέκλα.
Η υποκρισία λοιπόν περισσεύει.
Ο Τάσος Ευστάθιου, όταν παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος το 2014 παρέδωσε και την έδρα του. Αυτό είναι το τίμιο. Όχι να καταντάς ένας γυρολόγος με αντάλλαγμα καρέκλες και εξουσίες.
Αρκετά ασχοληθήκαμε με αριβίστες και γυρολόγους. Το 2023 οι πολίτες θα κρίνουν αυτούς που πραγματικά νοιάζονται για την πόλη και αυτούς που ξεπουλιούνται για μια καρέκλα κάνοντας τους χρήσιμους “ηλίθιους” μιας διοίκησης αποστατών.
ΥΓ: Η ανίερη, παλαιοκομματική συμμαχία δήθεν κεντροδεξιών με τον ΣΥΡΙΖαίο Δήμαρχο θα αποκαλυφθεί σύντομα, μαζί με τα ακροδεξιά «δημοσιογραφικά» της δεκανίκια, που την ξεπλένουν με το αζημίωτο.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μιχάλης Κουρής: «Στημένο Παιχνίδι Η Ανεξαρτητοποίηση Κόκλα – Έφυγε Για Την Καρέκλα»
  1. Ο/Η Κόκλας Παναγιώτης λέει:

    Κύριε Κουρή εάν και θα μπορούσα να απαντήσω σε ένα προς ένα στα θέματα για τα οποία με κατηγορείται , θα προτιμήσω μόνο να σας πω ότι ντρέπομαι για την φρασεολογία και τα ψεύδη τα οποία χρησιμοποιείται και που σαφώς δεν αρμόζουν σε έναν εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο. Πάντως θέλω να σας ευχαριστήσω για την δημοφιλία την οποία μου προσφέρεται.Θετική ή αρνητική, πάντα χρήσιμη.Καλό σας βράδυ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ