Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σήμερα Η Συζήτηση Για Τον Προϋπολογισμό Του 2021 Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σήμερα Η Συζήτηση Για Τον Προϋπολογισμό Του 2021 Στην Ηλιούπολη

Και επίσημα ξεκινά η συζήτηση για την έγκριση του προϋπολογισμού στην Ηλιούπολη, με την συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό να έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής 12/11.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη ενώ αναμένεται ενισχυμένη απαρτία, με ελάχιστες απουσίες. Ο περυσινός προϋπολογισμός δεν είχε κατορθώσει να συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία, πέρασε, ωστόσο, με μειοψηφία μόλις 8 ψήφων χάρη στις διατάξεις περί «κυβερνησιμότητας» της κυβέρνησης της ΝΔ. Φέτος η δημοτική αρχή έχει αυξήσει την επιρροή της με «μεταγραφές» από άλλες παρατάξεις και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να συγκεντρώσει 13 θετικές ψήφους για τον προϋπολογισμό.

Όσο για την αντιπολίτευση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ilioupolinews.gr, τρεις από τις παρατάξεις φημολογείται ότι θα ψηφίσουν λευκό και άλλες τέσσερις κατά. Mε αυτά τα δεδομένα και με τις 13 θετικές ψήφους που θα αποσπάσει η δημοτική αρχή, τα λευκά θα κυμανθούν μεταξύ 18-19 ψήφων και τα «κατά» μεταξύ 9 και 10 ψήφων.

H συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά στο youtube.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ