Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Με Μόλις 8 Ψήφους “Υπέρ” Εγκρίθηκε Ο Προϋπολογισμός Του Δήμου Ηλιούπολης Για Το 2020

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Με Μόλις 8 Ψήφους “Υπέρ” Εγκρίθηκε Ο Προϋπολογισμός Του Δήμου Ηλιούπολης Για Το 2020

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ηλιούπολης, μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση την Πέμπτη 28/11/2019.

Παρά το γεγονός ότι το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσε η δημοτική αρχή συγκέντρωσε μόλις 8 ψήφους, τελικά εγκρίθηκε σύμφωνα με τις ευεργετικές ρυθμίσεις του νόμου περί “κυβερνησιμότητας” στην τοπική αυτοδιοίκηση που ψηφίστηκε στις πρώτες ημέρες διακυβέρνησης της ΝΔ. O προϋπολογισμός είχε εγκριθεί από την οικονομική επιτροπή, στην οποία η δημοτική αρχή διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, σύμφωνα με τις επιταγές του νέου νόμου.

Μοναδική δημοτική παράταξη που έφερε αντιπρόταση στο προσχέδιο της δημοτικής αρχής ήταν αυτή του Γαβριήλ Αραμπατζή, της οποίας η πρόταση ωστόσο απέσπασε μόλις 3 θετικές ψήφους.

Με Πλειοψηφία Εγκρίθηκε Το Τεχνικό Πρόγραμμα

Σε αντίθετη ρότα κινήθηκε η ψήφιση του τεχνικού προγράμματος για το 2020, συγκεντρώνοντας 18 θετικές ψήφους και συγκεντρώνοντας έτσι την απαραίτητη πλειοψηφία. Καθοριστική ήταν η θετική ψήφος της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη”, η οποία υπερψήφισε το πρόγραμμα, το οποίο είχε πολλά συνεχιζόμενα έργα της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και νέα τα οποία είχε προτείνει η τέως δημοτική αρχή.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ