Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Οι Άμισθοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου Απαντούν Στην Κριτική Για Τα Προβλήματα Της Πόλης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Οι Άμισθοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου Απαντούν Στην Κριτική Για Τα Προβλήματα Της Πόλης

Απαντήσεις στην κριτική που δέχονται μέσω social media και ενημερωτικών blogs δίνουν οι δύο άμισθοι σύμβουλοι του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργος Μπενάς και Γιάννης Τσάκωνας, μέσω του ilioupolinews.gr.

Oι δύο άμισθοι σύμβουλοι,του Δημάρχου Ηλιούπολης μιλώντας στο ilioupolinews, απάντησαν στην κριτική που δέχονται χαρακτηρίζοντας την “κακόβουλη” και παρουσιάζοντας τεκμήρια της καθημερινής τους δράσης. «Καθημερινά», εξηγούν οι δύο σύμβουλοι, «είμαστε στο πόδι από τις 6:30 το πρωί για να επιβλέπουμε εργασίες καθαρισμού αλλά και να εντοπίζουμε προβλήματα».

Ο κ. Τσάκωνας, παρουσίασε στο ilioupolinews.gr όλα τα έγγραφα που έχει παραδώσει, τα οποία αριθμούν τα προβλήματα της πόλης που εντοπίζει σε καθημερινή βάση, τα οποία όπως αναφέρει «παραδίδονται απευθείας στον Δήμαρχο». Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως αρμοδιότητα του είναι αποκλειστικά «ο εντοπισμός προβλημάτων και όχι η επίλυση τους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και δηλώνει πως ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί.

IMG 7937 scaled e1575030794254 Ηλιούπολη: Οι Άμισθοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου Απαντούν Στην Κριτική Για Τα Προβλήματα Της Πόλης

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Μπενάς, ο οποίος εξηγεί πως από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του έχει εντοπίσει και έχει συμβάνει στην επίλυση πολλών προβλημάτων της πόλης, όπως η κοπή δέντρων με επικίνδυνη κλίση, η συλλογή κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων σε όλη την έκταση της πόλης αλλά και άλλες εργασίες που άπτονται του αντικειμένου της πολιτικής προστασίας, στο οποίο προΐσταται.

Και οι δύο άμισθοι σύμβουλοι προέρχονται από την δημοτική παράταξη “ΕΝΑΚ” του Δημήτρη Πανταζόπουλου και στις πρόσφατες εκλογές στήριξαν τον Γιώργο Χατζηδάκη στην διαπαραταξιακή σύμπραξη που σχηματίσθηκε.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

3 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Οι Άμισθοι Σύμβουλοι Του Δημάρχου Απαντούν Στην Κριτική Για Τα Προβλήματα Της Πόλης
  1. Και το πρόβλημα με τα σκουπίδια και τα μπάζα ανά περιοχες παραμένει και χωρις να θελω να αναφερθω στις αρμοδιοτητες και σκοπιμότητες σας κύριοι και προπάντων κύριε Δήμαρχε, Ο μονος υπευθύνων της κατάστασης, είσαστε εσείς και μόνο, κανεις άλλος! Αφήστε τις αρμοδιότητες για τους αργόσχολους, ευθυνοφοβους και καθαρίστε την πολη μας
    Για να φαίνονται και τα εργα που φτιάχνεται!!!

  2. Ο/Η Ελεν λέει:

    Τι σχολιο να κανω δεν τρεπονται που μας δειχνουν και τα εργατους…ελατε στ 2.δημ να δειτε τα δεντρα που εχουν φτασει δε βλεπομε να περπατησουμε απο τις ελιες…εχουν φτασει μεχρι τα καλωδια της δεη…αλλου θα πηγαινουν φαινεται σε αλλη περιοχη…για να μην πω για το ποηλατοδρομιο.. το αλλωτε κοσμημα της ηλιουπολης λες και ειναι εγκαταλελειμενο..
    Πηγαινεται και παρακατω στο παρκο του α. Νικολαουεχει γινει δημοσια τουαλετα σκυλων..και τα δεντρα δεν εχουν κοπει χρονια τωρα..εκει παιζπυν παιδια…δημοτων που σας ψηφισαν α οχι για κανενα ρουσφετι αλλαμηπως ωελτιωθει η καθημερηνοτηταμας… ειδομεν…θα ερθουν και οι επομενες εκλογες…

  3. Ο/Η Γιώργος Μπαλτάς λέει:

    Μέσα σε τέσσερις ημέρες εντοπίστηκαν 120 προβλήματα από τον αρμόδιο άμισθο σύμβουλο του κ. Δημάρχου. Αν σ αυτά προσμετρήσουμε και τον εντοπισμό πλήθους παράλληλων προβλημάτων από τον φίλο Άγγελο και πλήθος άλλων από “άσπονδους φίλους” του κ. Δημάρχου, το έργο του εντοπισμού των προβλημάτων έχει λυθεί! Οι “προβληματοφάντες” επιτελούν το έργο τους επαρκώς και δικαιώνουν την “αναγκαιότητά” τους! Αθώοι “της παραμονής” του προβλήματος στους δρόμους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ