Facebook Pixel

ΑποψειΣ

Η Ανακοίνωση των “Συνεργών Με Την Ηλιούπολη” Σχετικά Με Το Δημοσίευμα Του Ilioupolinews

Η απάντηση του προέδρου των “Συνεργών Με Την Ηλιούπολη” στο δημοσίευμα του ilioupolinews.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Η Ανακοίνωση των “Συνεργών Με Την Ηλιούπολη” Σχετικά Με Το Δημοσίευμα Του Ilioupolinews

Γράφει ο Γιώργος Στασινόπουλος

Δεν μπορούμε παρά να καλοσωρίσουμε ένα καινούργιο site που είδαμε ότι δημιουργήθηκε στη γειτονιά μας, το ilioupolinews.gr.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές φωνές στην ενημέρωση των κατοίκων της πόλης μας, αναφορικά με την πολιτική ζωή, το κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι, σε μια εποχή με πάμπολλα προβλήματα.

Επίσης σημαντικότερο όλων είναι η αξιόπιστη ενημέρωση των πολιτών της πόλης. Σε κείμενο του site για την πολιτική ζωή της πόλης και την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, έγινε αναφορά και στο όνομα των Συνεργών με την Ηλιούπολη.

Αν και στο κείμενο διαπιστώσαμε σωρεία λαθών γενικά, θα αναφερθούμε μόνο σε αυτά που αφορούν εμάς. Στο κείμενο περιγράφεται η ύπαρξη και δραστηριότητα των Συνεργών, ως μιας ομάδας που δημιούργησε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Σεφτελής.

Θεωρούμε ότι αυτό έγινε από άγνοια του συγγραφέα του κειμένου, μιας και καμιά σχέση δεν έχει αυτό με την πραγματικότητα, που γνωρίζουν οι κάτοικοι της Ηλιούπολης.

Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη έχουν εκλεγμένο πρόεδρο, ονομάζεται Αποστόλης Στασινόπουλος και όπως δήλωσε σε απάντησή του, ο ίδιος ο κ. Σεφτελής, έχουν μακρά ιστορία στα πολιτικά πράγματα της πόλης.

Η μόνη σχέση που έχουμε αυτή τη στιγμή, με κάθε δημοτικό σύμβουλο της Ηλιούπολης, είναι η προσπάθεια από μέρους μας για έναν πολιτικό διάλογο σε ζητήματα της πόλης και αυτός ο διάλογος δεν μπορεί παρά να τους συμπεριλαμβάνει όλους.

Πιστεύουμε ότι είναι ένα σημαντικό σφάλμα από την μεριά του site, που θα ανακατασκευάσει προς την κατεύθυνση της αντικειμενικής και αξιόπιστης ενημέρωσης των κατοίκων της πόλης μας.

Τέλος, για άλλη μια φορά, καλή αρχή και καλή συνέχεια στην καινούργια προσπάθεια του ilioupolinews.gr.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ