Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνεργασία Δήμου Ηλιούπολης & ΑΒ Βασιλόπουλος Στον Τομέα Της Ανακύκλωσης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνεργασία Δήμου Ηλιούπολης & ΑΒ Βασιλόπουλος Στον Τομέα Της  Ανακύκλωσης

Νέα πρωτοβουλία για την ενίσχυση της ανακύκλωσης ανέλαβε ο Δήμος Ηλιούπολης, προχωρώντας σε συνεργασία με το σουπερμαρκετ AB Bασιλόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε Κέντρο Ανακύκλωσης σε κατάλληλη θέση κοινοχρήστου χώρου, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ανακύκλωση. Εκεί κάθε υπεύθυνος καταναλωτής μπορεί να ανακυκλώσει, με απλές και γρήγορες διαδικασίες, πλαστικά ή γυάλινα μπουκάλια και μεταλλικά κουτιά, συνδυάζοντας την εμπειρία της προσωπικής συμμετοχής στην ανακύκλωση, παράλληλα με την απόκτηση εκπτωτικού κουπονιού για το κατάστημα ή την οικονομική υποστήριξη του έργου του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

To νέο σημείο ανακύκλωσης βρίσκεται επί της λεωφόρου Α. Παπανδρέου, πλησίον του ομώνυμου σουπερμαρκετ.

Πρόκειται για ένα βήμα που συμβάλει την αποκατάσταση των σχέσεων των δύο μερών, καθώς πριν από περίπου 1,5 χρόνο ο Δήμαρχος Ηλιούπολης είχε ζητήσει την απομάκρυνση του εν λόγω σουπερμαρκετ από την κεντρική πλατεία Ηλιούπολης, με την αλυσίδα σουπερμαρκετ να απαντά δημόσια -λίγες ημέρες αργότερα- στις αιτιάσεις του Δημάρχου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ