Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Την Απομάκρυνση Του Βασιλόπουλου Από Την Κεντρική Πλατεία Ζητά Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Την Απομάκρυνση Του Βασιλόπουλου Από Την Κεντρική Πλατεία Ζητά Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης (VIDEO)

Ξεκάθαρες έκανε τις προθέσεις o Δήμαρχος Ηλιούπολης του για το κτίσμα που φιλοξενείται σήμερα το supermarket “ΑΒ Βασιλόπουλος” στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, η εταιρεία από το 2018 δεν πληρώνει ενοίκιο σε κανέναν, μετα και την τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου για τη δημοτική περιουσία. Το συγκεκριμένο κτίσμα μαζί με το οικόπεδο είναι ένα από τα δημοτικά ακίνητα τα οποία διεκδικεί ο Δήμος Ηλιούπολης μέσα από την πολυετή δικαστική διαμάχη με τους “Νασταίους”, η οποία αν και έχει τελεσιδικήσει υπερ του Δήμου, τα επίμαχα ακίνητα έχουν παραχωρηθεί στην ΕΤΑΔ και όχι στη Δήμο.

Όπως τόνισε ο κ. Δήμαρχος κατά την εισήγηση του «η πρόταση μας είναι ο Βασιλόπουλος να περάσει στα χέρια του Δήμου και θα πρέπει να αξιοποιηθεί από τον Δήμο για άλλη χρήση και όχι για supermarket στο κεντρικότερο σημείο της πόλης με τεράστιες επιπτώσεις στο συγκεκριμένο σημείο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

YouTube video

 

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ