Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Συνάντηση Του Εμπορικού Συλλόγου Με Τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης

Σταύρος Γεωργάκης, Θανάσης Μπίρλης και Θάνος Ζαζας είχαν μια συζήτηση ουσίας σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Συνάντηση Του Εμπορικού Συλλόγου Με Τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης

Συνάντηση εργασίας για τα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης είχαν ο αντιδήμαρχος τοπικής ανάπτυξης Σταύρος Γεωργάκης με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης Θανάση Μπίρλη και τον γραμματέα Θάνο Ζαζά.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η κατάσταση της τοπικής αγοράς σήμερα και συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία δήμου και συλλόγου για την ενίσχυση του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου. Από την πλευρά του Δήμου έγινε γνωστό πως γίνονται προσπάθειες για εξασφάλιση πόρων μέσω του ΕΣΠΑ, προκειμένου να διατεθούν στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς και των επιχειρήσεων, με τον Εμπορικό Σύλλογο να στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Τέλος, θεωρήθηκε επιβεβλημένο να βοηθήσει ο Δήμος προς την κατεύθυνση εγγραφής όλων  των επιχειρήσεων στον Εμπορικό Σύλλογο για να αποκτήσει μια πιο μεγάλη δυναμική, από την ήδη επιτυχημένη πορεία του, ενώ συμφωνήθηκε η συμμετοχή μελών του Εμπορικού Συλλόγου σε επιχειρηματικές αποστολές στο εξωτερικό μέσω του ΕΒΕΑ, με σκοπό να βγάλουν οι επιχειρηματίες της πόλης μας έξω από τα στενά σύνορα της Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ