Facebook Pixel

Τοπικα

Συνάντηση Του Εμπορικού Συλλόγου Με Τον Νέο Δήμαρχο Ηλιούπολης – Τι Συζητήθηκε

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Του Εμπορικού Συλλόγου Με Τον Νέο Δήμαρχο Ηλιούπολης – Τι Συζητήθηκε

Την πρώτη τους θεσμική συνάντηση είχε το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης με τον Στάθη Ψυρρόπουλο, στο πλαίσιο των συναντήσεων του νεοεκλεγέντος Δημάρχου με τους φορείς της πόλης.

Οι άνθρωποι του εμπορικού συλλόγου παρέθεσαν στον νέο Δήμαρχο τη σημερινή κατάσταση των επιχειρήσεων στην πόλη, ενώ παρουσίασαν και μια σειρά πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει για την ενίσχυση του τοπικού επιχειρείν. Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα του μνημονίου συνεργασίας του Ε.Σ.Η με τον Δήμο και οι εκδηλώσεις που εντάχθηκαν σε αυτό, με τον κ. Ψυρρόπολο να δεσμεύεται πως οι δράσεις θα έχουν τη στήριξη του Δήμου προκειμένου να τονωθεί η εμπορική δραστηριότητα.

Οι δύο πλευρές, μάλιστα, θα συναντηθούν ξανά το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να σχεδιαστούν πιο συγκεκριμένα οι δράσεις, ενώ όπως έγραψε το ilioupolinews, o E.Σ.Η θα έχει ενεργό ρόλο και στο φετινό καρναβάλι.

Στη συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο ήταν παρόντες ο πρόεδρος του Ε.Σ.Η, Θανάσης Μπίρλης, η αντιπρόεδρος Λένα Τσικούρη, το γενικός γραμματέας Γιάννης Γιαννόπουλος και ο ταμίας του Συλλόγου Κώστα Ζάχος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ