Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συμπλοκή Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης – Ο Ιερέας Χτύπησε Τον Δήμαρχο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συμπλοκή Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης – Ο Ιερέας Χτύπησε Τον Δήμαρχο

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγο στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης καθώς η δημοτική αρχή επενέβη για τη διακοπή της συνέχισης των οικοδομικών εργασιών στην αυθαίρετη κατασκευή γύρω από το εκκλησάκι.

Ο ιερέας επιτέθηκε στο δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους οι οποίοι είχαν σπεύσει στο σημείο για να σταματήσουν τις εργασίες, χτυπώντας τους μαζί με δύο νεαρούς άντρες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις αστυνομίας με τον δήμαρχο να ζητά την σύλληψη των δραστών, να καταθέτει μήνυση και να ζητά την άμεση παύση όλων των εργασιών.

Προκλητική ήταν η στάση του ιερέα ο οποίος πέρα από τα χτυπήματα προέβη σε λεκτική επίθεση κατηγορώντας όλους τους αιρετούς που βρέθηκαν στο σημείο και κάνοντας τους έντονη πολιτική κριτική.

D75D0848 413B 4769 B9EF 5D52A3E97CF2 scaled Συμπλοκή Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης - Ο Ιερέας Χτύπησε Τον Δήμαρχο

Προκλητική Στάση Από Τον Ιερέα

Προκλητικότητατη ήταν η στάση του Ιερέα, ο οποίος πέρα από τη σωματική επίθεση, προπηλακισε λεκτικά στους αιρετούς που βρέθηκαν στο σημείο. Ο ιερέας αποκαλούσε«Προδότη του Βαλασόπουλου» τον Δήμαρχο Ηλιουπολης, ενώ λεκτικές επιθέσεις έκανε τόσο προς τον αντιδήμαρχο Ηλιουπολης Αποστολή Στασινόπουλο τον οποίο φώναζε «Ρουβικωνα», όσο και προς τον Χρηστο Κοκοτινη, τον οποίο «διαβεβαίωνε» πως τα ποσοστά του θα «γκρεμιστούν» στις επόμενες εκλογές.

Δασαρχης: «Δεν Υπάρχει Νόμιμη Άδεια»

Κατηγορηματική ήταν η δήλωση του Δασάρχη στο ilioupolinews.gr, πως δεν υπάρχει καμία νόμιμη άδεια για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον προφήτη Ηλία.

Ηδη, προ μηνός, ο Δήμος είχε σφραγίσει την κεντρική είσοδο του λόφου για να αποτρέψει την άνοδο παντός οχήματος στο εκκλησάκι, ενώ ήδη υπάρχει εντολής παύσης εργασιών από το Δασαρχείο.

Μετά τις προσαγωγές, διεξήχθησαν ανακρίσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιουπολης, και όλοι οι εμπλεκόμενοι αφέθησαν ελεύθεροι, ωστόσο θα ακολουθήσουν εκατερωθεν μηνύσεις από την πλευρά του Δημάρχου και του Ιερέα.

Μπορειτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

4 σχόλια στο άρθρο “Συμπλοκή Στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης – Ο Ιερέας Χτύπησε Τον Δήμαρχο
  1. Ο/Η Θεμιστοκλής καλυβας λέει:

    Προχωρά δήμαρχε,μη μασάς !!!

  2. Ο/Η N.k. λέει:

    Ο ιερέας δεν χτύπησε μόνο τον δήμαρχο αλλά και όλους τους παριστάμενους καθώς είναι γνωστές οι γνώσεις του στο kung fou.και γι’αυτο όλοι οι εμπλεκόμενοι ζήτησαν προστασία από την αστυνομία καθώς ο ιερέας ήταν ασυγκράτητος. τελικά χρειάστηκε η συνδρομή ειδικών δυνάμεων για να συλληφθεί ο ιερέας.αυτα και άλλα παραμύθια των αδελφών grimm

    1. Ο/Η Γιώργος Κ. λέει:

      Δεν γνωρίζω το σωματότυπο των παιδιών τού ιερέα, πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου, αλλά γνωρίζω τον ίδιο. Δεν μπορώ να φαντασθώ ένα αδύνατο ιερέα με τα ράσα, έστω και με τη συνδρομή των παιδιών του, με γνώσεις όπως μας διαβεβαιώνεται, kung fou, η οποία είναι περισσότερο αμυντική τέχνη, να χτυπούν μετά τη λειτουργία για την εορτή του Αγ. Στυλιανού, το Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τη συνοδεία τους. Ένα φύσημα να τους έκανε ο δήμαρχος, θα είχαν φθάσει στη “Μαραθωνομάχων”. Μήπως τα γεγονότα δεν έγιναν όπως περιγράφονται; Μήπως όλοι αυτοί, οι οποίοι, κατά μία λεζάντα αλλού σχολιαστή είναι “μία χούφτα σκεπτόμενων και ανιδιοτελών πολιτών”, λες και εμείς οι υπόλοιποι είμαστε απερίσκεπτοι και ιδιοτελείς, ηθελημένα επέλεξαν στην εορτή του ιερωμένου για να προκαλέσουν διάφορα γεγονότα και τα παρουσιάσουν όπως αυτοί θέλουν; Μήπως τα παιδιά προστάτευαν τον πατέρα τους στις φραστικές και λοιπές οχλήσεις (εκβιασμούς) των επισκεπτών. Μη μου πείτε ότι όλοι αυτοί πήγαν στο ξωκλήσι να εκκλησιαστούν. Εφόσον όλοι εσείς είστε σκεπτόμενοι και ανιδιοτελείς δημοκράτες, γιατί δεν αφήνεται να αποφανθεί η δικαιοσύνη; Γιατί επιμένετε στην αυτοχειρία.

  3. Ο/Η Μ.Α. λέει:

    Το θρασος προέρχεται από την ασυδοσία και ασυλία που απολαμβάνουν χρόνια. Νομιζουν οτι είναι οι εκπρόσωποι του θεού στη γη. Χτίζει αυθαίρετο, πιάνεται στα πράσα και βριζει απο πάνω. Να εφαρμοστεί ο νόμος. Γκρεμισμα του αυθαιρετου σε δασικη περιοχή. Προστιμο. Αυτόφωρο για εξύβριση και επίθεση. Στους νόμους του κράτους είμαστε όλοι ίσοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ