Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη: «Απειλή Για Την Τοπική Κοινωνία Ο Ιερέας Του Προφήτη Ηλία»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη: «Απειλή Για Την Τοπική Κοινωνία Ο Ιερέας Του Προφήτη Ηλία»

Μια σκληρή ανακοίνωση σε προσωπικό ύφος και τόνο εξέδωσαν οι συνεργοί με την Ηλιούπολη, με αφορμή τα σημερινά περιστατικά στον προφήτη Ηλία Ηλιούπολης.

Οι «Συνεργοί» βάλλουν κατά του ιερέα του ναού, κατηγορώντας τον για την επίθεση και τον προπηλακισμό απέναντι σε αιρετούς και κάνοντας σαφές πως θα κάνουν το παν για να μην ολοκληρωθούν τα αυθαίρετα έργα στον προφήτη Ηλία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των “Συνεργών”:

Παπά του προφήτη Ηλία, το έκανες το λάθος και μάλιστα βαρύ και σοβαρό.

Αφού αγνόησες θεσμούς και νόμους για να χτίσεις έναν παράνομο ναό, αφού καταπάτησες, αυθαιρέτησες, κορόιδεψες τους συμπολίτες σου, το δασαρχείο, το δήμο και το δήμαρχο, τους φορείς της πόλης, αφού στέλνεις εργολάβους και τους εργαζόμενούς τους στα αστυνομικά τμήματα και ίσως και το αυτόφωρο, προχωράς το πείσμα σου κι άλλο.

Εκτός από το φυσικό περιβάλλον, άρχισες να καταστρέφεις και τους γύρω σου, έστειλες ακόμα και τα παιδιά σου στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τη γυναίκα σου.

Έφτασες στο σημείο μαζί με τα παιδιά σου να επιτεθείτε στο δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, καθώς και στον αντιδήμαρχο Αποστόλη Στασινόπουλο, επικεφαλής των Συνεργών, τον οποίο και κατηγόρησες πως είναι μέλος του Ρουβίκωνα.

Είσαι μια απειλή για την τοπική κοινωνία.

Σου δίνουμε το λόγο μας, όπως και σε κάθε κάτοικο της Ηλιούπολης, ότι ο ναός που θέλεις να φτιάξεις δεν θα γίνει ποτέ.

Παπά, η κλωστή έσπασε. Δεν ξέρουμε αν έχεις με το μέρος σου το Θεό, όμως είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχεις κανέναν πλέον στην πόλη μας.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη: «Απειλή Για Την Τοπική Κοινωνία Ο Ιερέας Του Προφήτη Ηλία»
  1. Ο/Η stavros λέει:

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΠΑΠΑ ΕΝΑ ΙΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΜΕ 10 ΠΤΥΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ…ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ//ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ