Facebook Pixel

Αθλητικα

Σούπερ Ηλιούπολη, 7άρα Και Πρόκριση Στην 3η Φάση Του Κυπέλλου Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σούπερ Ηλιούπολη, 7άρα Και Πρόκριση Στην 3η Φάση Του Κυπέλλου Ελλάδας

Εντυπωσιακή επίδοση σημείωσε η ομάδα της Ηλιούπολης, επικρατώντας με 7-0 του Ερμή Μελιγούς στην 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη είχαν την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του 90′ λεπτου, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Τα δύο πρώτα γκολ, σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο από τους Δημητριάδη (22′) και Βάρκα (23′), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση ανέβηκε κατακόρυφα, με τους παίκτες του Ήλιου να σημειώνουν 5 γκολ με τον Τριανταφυλλάκο (65′ και 85′) με τον Μπαστακό (48′) τον Δημητριάδη (56′) και τον Γεωργιάδη (80′).

Στην επόμενη φάση η Ηλιούπολη θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα, σε ένα ματς «πρόβα» για τη Superleague 2, οπου η ομάδα της πόλης θα αγωνίζεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο ως εξής:

Ηλιούπολη: Πολίτης, Κρητικός (60′ Ανδρεου), Πατσατζόγλου, Μπουσάι (60′ Γεωργιάδης), Τσαφταρίδης (57′ Κωστόπουλος), Γκοτσούλιας, Τριανταφυλλάκος, Δημητριάδης, Βάρκας (57′ Κρέτση), Βασιλείου, Μπαστακός (70′ Παπαγιαννόπουλος).

Ερμής Μελιγούς: Κατσιαούνης, Πολυμενάκος, Βέργος, Ράλλιος, Σέλλης, Πούτσης (62 Κατσίρης), Σούρσος (62′ Ιατρίδης, 76′ Ioρνταν με αναγκαστική αλλαγή), Αδάμης, Σαραντόπουλος (82′ Κούρος)’, Κοδέλλας (Βλάχος 63′), Warden.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ