Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Καταγγελία Της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Για Βεβήλωση Του Ποντιακού Μνημείου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Καταγγελία Της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Για Βεβήλωση Του Ποντιακού Μνημείου

Έντονες αντιδράσεις στις τάξεις της παμποντιακής ομοσπονδίας Ελλάδας έχει προκαλέσει η τοποθέτηση σημείου ανακύκλωσης δίπλα στο μνημείο για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Ηλιούπολη.

Σε δηλώσεις του στο pontosnews.gr, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Γιώργος Βαρυθυμιάδης, κάνει λόγο για «βεβήλωση» του μνημείου, ενώ ζητά την άμεση απομάκρυνση του σημείου ανακύκλωσης δίπλα από το άγαλμα. «Δεν είχαν κανένα λόγο να τοποθετήσουν κάδο απορριμμάτων δίπλα σε ένα μνημείο και ιδίως μία τσιμεντένια κατασκευή», αναφέρει ο πρόεδρος των Ποντίων, προσθέτοντας: «Πρώτα θα επιδιώξουμε διάλογο με τον δήμαρχο, με στόχο να πρυτανεύσει η λογική και μετά θα γίνει το οποιοδήποτε επόμενο βήμα, ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την ενέργεια». Μάλιστα, στις δηλώσεις του στο pontosnews, ο κ. Βαρυθυμιάδης δεν αποκλείει την προσφυγή στο υπουργείο Εσωτερικών.

Το ζήτημα της τοποθέτησης της γωνιάς ανακύκλωσης δίπλα στο μνημείο της γενοκτονίας ανέδειξε πρώτος ο Γαβριήλ Αραμπατζής, εξαπολύοντας βολές προς τη διοίκηση για τη χωροθέτηση στο συγκεκριμένο σημείο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ