Facebook Pixel

Δημοτικα

Αραμπατζής: «Όχι Στο Πολυκέντρο Ανακύκλωσης Δίπλα Από Το Μνημείο Ποντιακού Ελληνισμού»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής: «Όχι Στο Πολυκέντρο Ανακύκλωσης Δίπλα Από Το Μνημείο Ποντιακού Ελληνισμού»

Βολές προς τη διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης εξαπέλυσε ο Γαβριήλ Αραμπατζής με αφορμή την τοποθέτηση του νέου πολυκέντρου ανακύκλωσης δίπλα στο μνημείο του ποντιακού ελληνισμού.

Στην ανάρτηση του, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» κάνει λόγο για «νέα γκάφα» της διοίκησης, καθώς και για «ανικανότητα σκέψης» από την πλευρά της δημοτικής αρχής, την οποία κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού στο μνημείο.

«Η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που Θέλω» ζητά να απομακρυνθεί το πολύκεντρο ανακύκλωσης από την συγκεκριμένη θέση που βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε απόσταση 2,5 μέτρων διότι καλύπτει το μνημείο και είναι προσβολή εις βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού», αναφέρει η ανακοίνωση, ο οποίος επισημαίνει πως ίο δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι διαμαρτύρονται και απαιτούν την άμεση μεταφορά του οικίσκου ανακύκλωσης σε άλλο σημείο.

«Με την κίνησή του αυτή ο Δήμαρχος και η σημερινή διοίκηση δείχνουν αδιαφορία και δεν σέβονται την ιστορία των Ποντίων και τον συμβολισμό που φέρει το μνημείο στην πόλη μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ