Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στο Χειρουργείο Ο Θανάσης Μπίρλης Μετά Την Επίθεση Που Δέχτηκε Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στο Χειρουργείο Ο Θανάσης Μπίρλης Μετά Την Επίθεση Που Δέχτηκε Στην Ηλιούπολη

Σε έκτακτο χειρουργείο θα υποβληθεί εντός της ημέρας ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Θανάσης Μπίρλης, μετά την επίθεση που δέχτηκε από οδηγό μοτοσυκλέτας χθες μπροστά από το κατάστημα του στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, στην προσπάθεια του να αποτρέψει στάθμευση δικύκλου επάνω σε πεζοδρόμιο, δέχτηκε επίθεση από τον οδηγό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο ισχίο του και να χρειαστεί άμεση χειρουργική επέμβαση.

Την αήθη επίθεση στον πρόεδρο του ΕΣΗ έχουν καταδικάσει μέχρι στιγμής οι παρατάξεις «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» , «Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» και «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», οι οποίες με ανακοινώσεις τους ζητούν άμεσες λύσεις στο ζήτημα της παράνομης στάθμευσης στην πόλη.

Επισημαίνεται πως σε ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης καταδικάζει την επίθεση σε βάρους του προέδρου του, ενώ καλεί τα ΜΜΕ και τις παρατάξεις της πόλης σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 19:00 το απόγευμα.

*To ilioupolinews.gr εύχεται στον κ. Μπίρλη ταχεία ανάρρωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ