Facebook Pixel

Δημοτικα

Tάσος Ευσταθίου: «Καταδικάζουμε Την Επίθεση Στον Θανάση Μπίρλη – Να Λάβει Μέτρα Η Δημοτική Αρχή»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Tάσος Ευσταθίου: «Καταδικάζουμε Την Επίθεση Στον Θανάση Μπίρλη – Να Λάβει Μέτρα Η Δημοτική Αρχή»

Ανακοίνωση με αφορμή την χθεσινή επίθεση στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Θανάση Μπίρλη εξέδωσε η παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά».

Η παράταξη του κ. Ευσταθίου καταδικάζει την επίθεση προς τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η σκέψη μας και το μυαλό μας είναι στο Θανάση Μπίρλη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης και του ευχόμαστε πλήρη αποκατάσταση και ταχεία ανάρρωση».

Η παράταξη της αντιπολίτευσης, παράλληλα, ζητά από τη δημοτική αρχή την άμεση λήψη μέτρων για την παράνομη στάθμευση δίκυκλων στην πόλη. Αφορμή, άλλωστε, για τον τραυματισμό του κ. Μπίρλη, ήταν η υπόδειξη του σε δικικλιστή να μην παρκάρει τη μηχανή του σε πεζοδρόμιο.

«Ο κ. Μπίρλης τα έλεγε και ζητούσε βοήθεια από τη δημοτική αρχή. Τον θεωρούσαν γραφικό και υπερβολικό με το να ζητά να μην κυκλοφορούν τα μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια και αντί αυτού έδιναν εντολές να «κόβουν» κλήσεις γιατί κάποιος παρκάριζε λίγα δευτερόλεπτα για να πάει στο φαρμακείο… Κύριοι της δημοτικής αρχής αναλάβετε τις ευθύνες σας και δώστε λύση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ