Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη Φωτεινή Πόλη: «Να Μπει Τέλος Στην Αυθαίρετη & Παράνομη Στάθμευση Στην Πόλη» – 5 Προτάσεις Tης Παράταξης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη Φωτεινή Πόλη: «Να Μπει Τέλος Στην Αυθαίρετη & Παράνομη Στάθμευση Στην Πόλη»  – 5 Προτάσεις Tης Παράταξης

Σαφές μήνυμα για την άμεση ανάγκη πάταξης του φαινομένου της παράνομης στάθμευσης και της στάθμευσης δίκυκλων σε πεζοδρόμια δίνει με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη».

Η ανακοίνωσή της παράταξης του Δημήτρη Ευαγγέλου αναφέρεται στην χυδαία επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Θανάσης Μπίρλης στην προσπάθεια του να αποτρέψει παρκάρισμα μοτοσυκλέτας σε πεζοδρόμιο. «Τα φαινόμενα της παράνομης στάθμευσης αναδεικνύει εδώ και χρόνια με κάθε ευκαιρία ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Θανάσης Μπίρλης αφού καθημερινά τα βιώνει μπροστά στην επιχείρησή του. Αποτέλεσμα αυτού ήταν χθες το απόγευμα να δεχθεί αήθη επίθεση από μοτοσικλετιστή που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του», αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία επισημαίνει πως η παράνομη στάθμευση ολοένα και επιδεινώνεται, ενώ κατηγορεί τη δημοτική αρχή για αρπαξία.

Η νεοσυσταθείσα δημοτική παράταξη της Ηλιούπολης παρουσιάζει μάλιστα και μια σειρά από προτάσεις για την άμβλυνση του φαινομένου, οι οποίες είναι οι εξής:

  • Στελέχωση της Δημοτικής Αστυνομίας μέσω κινητικότητας ή νέων προσλήψεων με κατάλληλο αριθμό δημοτικών αστυνομικών και διοικητικών υπαλλήλων ώστε αυτός να ανταποκρίνεται στο μέγεθος και τις απαιτήσεις ενός από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας.
  • Όσο το δυνατόν περισσότερες περιπολίες της δημοτικής αστυνομίας αλλά και μηδενική ανοχή σε φαινόμενα στάθμευσης επάνω σε πεζοδρόμια.
  • Άμεση χωροθέτηση χώρου στάθμευσης δικύκλων στο κέντρο της πόλης, μετά από σχετική μελέτη.
  • Επέκταση του μέτρου των αισθητήρων εντοπισμού παράνομης στάθμευσης σε όλη την πόλη, καθώς οι ελάχιστοι αισθητήρες που έχουν τοποθετηθεί, έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για «επικοινωνιακούς» σκοπούς.
  • Δράσεις ενημέρωσης για τον ΚΟΚ σε όλα τα σχολεία της πόλης.

«Θέλουμε μια πόλη προσβάσιμη σε όλους. Μπορούμε να το καταφέρουμε με σωστό σχεδιασμό και συνέπεια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ