Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στις 6 Μαρτίου Η Πρώτη Εκδήλωση Του Aυτοδιοικητικού Φόρουμ Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στις 6 Μαρτίου Η Πρώτη Εκδήλωση Του Aυτοδιοικητικού Φόρουμ Στην Ηλιούπολη

Την πρώτη του εκδήλωση θα πραγματοποιήσει το αυτοδιοικητικό φόρουμ που ανακοίνωσε πριν μια εβδομάδα ο τομεάρχης μεταφορών της ΝΔ Θανάσης Βαμβίνης στην Ηλιούπολη.

Ο κ. Βαμβίνης θα πραγματοποιήσει την πρώτη του ομιλία στο τοπικό κοινό με «φόντο» τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, καθώς φημολογείται πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι προάγγελος ίδρυσης νέας κεντροδεξιάς παράταξης στην Ηλιούπολη. Ο 38άρης Ηλιουπολίτης, που στο παρελθόν είχε υπάρξει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και στον Δήμο Θεσσαλονίκης, κατέχει κομματική θέση στη Νέα Δημοκρατία και τον τελευταίο καιρό έχει έρθει σε επαφή με πολλά τοπικά «γαλάζια» στελέχη, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο δημιουργίας νέας δημοτικής παράταξης.

Εφόσον τα σενάρια επιβεβαιωθούν, η παράταξη του κ. Βαμβίνη θα είναι η τρίτη δημοτική παράταξη που έχει καταβολές από το κυβερνών κόμμα, μαζί με αυτή των Τάσου Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζή, με τον τελευταίο ωστόσο να έχει πάρει και το χρίσμα των «πρασίνων», δημιουργώντας σύγχυση στους υποστηρικτές του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, στις 6:30 το απόγευμα στο δημοτικό αναψυκτήριο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής» στην Ηλιούπολη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ