Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στη ΓΑΔΑ Ο Στάθης Ψυρρόπουλος Για Το Ζήτημα Tης Ασφάλειας Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στη ΓΑΔΑ Ο Στάθης Ψυρρόπουλος Για Το Ζήτημα Tης Ασφάλειας Στην Ηλιούπολη

Θεσμικές επαφές με την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ είχε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη, Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» βρέθηκε στη ΓΑΔΑ όπου είχε συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, υποστράτηγο Παρασκευά Σανιδά, όπου του παρέθεσε όλα τα προβλήματα παραβατικότητας που αντιμετωπίζει η πόλη, ζητώντας παράλληλα την αύξηση της αστυνόμευσης και την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος της πόλης.

«Δεν είναι δυνατόν να μένει απροστάτευτη οι πόλη και οι κάτοικοι της» τόνισε ο κ. Ψυρρόπουλος, παραθέτοντας ενδεικτικά τα παραδείγματα του πάρκου «Χαλικάκι» και της πλατείας Σικελιανού, όπου τον τελευταίο καιρό, παρά τις δεκάδες κλήσεις πολιτών, η αστυνομία δεν παρεμβαίνει.

Διαταγή Για Αύξηση Των Περιπολιών

Από την πλευρά του κ. Σανιδάς δεσμεύτηκε για την αύξηση των περιπολιών, ζητώντας από τους υφιστάμενους αστυνομικούς που βρίσκονταν στη συνάντηση έκδοση διαταγής για αύξηση των περιπολιών στα σημεία που ανέφερε ο κ. Ψυρρόπουλος και δήλωσε πως θα είναι σε διαρκή επαφή με τον Δήμο για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.

«Θα επιμείνουμε μέχρι να μειωθεί η εγκληματικότητα στην Ηλιούπολη», δήλωσε ο κ. Ψυρρόπουλος, ενώ παράλληλα πρότεινε την άμεση σύσταση τοπικού συμβουλίου πάταξης της εγκληματικότητας στην Ηλιούπολη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ