Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προληπτικό Κλείσιμο Στο 4ο Λύκειο Ηλιούπολης Λόγω Κρουσμάτων Κορωνοϊού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προληπτικό Κλείσιμο Στο 4ο Λύκειο Ηλιούπολης Λόγω Κρουσμάτων Κορωνοϊού

Προσωρινό και προληπτικό «λουκέτο» φαίνεται πως μπαίνει στο 4ο Λύκειο Ηλιούπολης λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε μαθητές σε διάφορα τμήματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο διευθυντής του σχολείου και δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Φώτης Χρυσουλάκης επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να ζητήσει προληπτικό κλείσιμο της σχολικής μονάδας για μία εβδομάδα, προκειμένου να προλάβει υπερμετάδοση της νόσου. Σύμφωνα με τον ίδιο, τις τελευταίες ημέρες έχουν παρουσιαστεί 5 κρούσματα στο σχολείο και ο ίδιος αιτήθηκε την προσωρινή αναστολή της δια ζώσης εκπαίδευσης προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των μαθητών, ενόψει και των πανελλαδικών εξετάσεων.

«Συστεγαζόμαστε μαζί και με άλλα 2 σχολεία και όφειλα να ενημερώσω τους αρμόδιου και να ζητήσω προληπτικά την αναστολή λειτουργίας του Λυκείου», αναφέρει ο κ. Χρυσουλάκης στο ilioupolinews. Ο ΕΟΔΥ έκανε δεκτό το αίτημα του Λυκειάρχη, καθώς η επιχειρηματολογία ήταν πλήρως τεκμηριωμένη.

Όλα τα τμήματα του σχολείου θα παραμείνουν κλειστά από 24/5 ως 30/5 για προληπτικούς λόγους και η διδασκαλία θα συνεχιστεί μέσω του συστήματος τηλεκπαίδευσης.

Χθες, Κυριακή 23/5, ο Δήμος ανακοίνωσε 5 νέα κρούσματα σε σχολεία της πόλης, ενώ υπήρξε αυξημένος αριθμός θετικών τεστ σε διαδικασία ελέγχου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην κεντρική πλατεία, σε σχέση με τις προηγούμενες μετρήσεις.

Eδώ, μπορείτε να δείτε τα κρούσματα που έχουν εμφανιστεί σε όλα τα σχολεία της πόλης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ