Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σοβαρό Πρόβλημα Με Την Υδροδότηση Του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης – Αντιδράσεις Από Τους Γονείς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σοβαρό Πρόβλημα Με Την Υδροδότηση Του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης – Αντιδράσεις Από Τους Γονείς

Σοβαρό πρόβλημα εντοπίστηκε πριν λίγες εβδομάδες στο 10ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε η ακαταλληλότητα του νερού στη σχολική εγκατάσταση, γεγονός που προκαλεί έντονες αντιδράσεις από πλευράς των γονέων.

Με ανακοίνωση της η ένωση συλλόγων γονέων του Δήμου επιρρίπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή και την πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή, καθώς, όπως ισχυρίζεται, έχει αιτηθεί την προμήθεια εμφιαλωμένων νερών για όλα τα παιδια, τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους από τις 19/12, χωρίς ωστόσο να έχει λάβει κάποια απάντηση.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα καλείται να διαχειριστεί ο νέος πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου, καθώς ο μέχρι πρότινος πρόεδρος κ. Κυρίτσης παραιτήθηκε από τη θέση στις 20/12, προκειμένου να έχει το δικαίωμα συμμετοχής στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Το θέμα έχει έρθει και στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης έχει προχωρήσει ήδη σε ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ένωσης συλλόγων Γονέων:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ