Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δωρεάν Προβολή Παιδικής Ταινίας Σήμερα Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δωρεάν Προβολή Παιδικής Ταινίας Σήμερα Στην Ηλιούπολη

Την ευκαιρία να απολαύσουν μια παιδική ταινία που προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τη χρονιά που μας πέρασε θα έχουν μικροί και μεγάλοι Ηλιουπολίτες σήμερα στις 6 το απόγευμα στο θέατρο του δημαρχείου Ηλιούπολης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του εξασφάλισε την προβολή της ταινίας «Πάντα Στο Κόκκινο», η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία το 2022 σε όλους τους κινηματογράφους. Η προβολή είναι εντελώς δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27/12/2022 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού μεγάρου Ηλιούπολης.

Στην ταινία “Πάντα στο Κόκκινο” των Disney και Pixar πρωταγωνιστεί μια αδέξια αλλά με αρκετή αυτοπεποίθηση 13άχρονη που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο καθήκον της ευσυνείδητης κόρης και των χαοτικών συναισθημάτων που προκαλεί η εφηβεία. Η Μινγκ είναι μια προστατευτική, σχεδόν αυταρχική μητέρα που δε φεύγει ποτέ από το πλευρό της κόρης της, ό,τι χειρότερο δηλαδή για μια έφηβη. Και σαν να μην έφταναν όλες αυτές οι αλλαγές στα ενδιαφέροντα, στις σχέσεις και στο σώμα της, όποτε έχει έντονα συναισθήματα (σχεδόν ΠΑΝΤΑ), μεταμορφώνεται σ’ένα γιγάντιο κόκκινο πάντα! Από τη βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτιδα Ντόμι Σι (ταινία μικρού μήκους “Μπάο” της Pixar) και την παραγωγό Λίντσεϊ Κόλινς.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ