Facebook Pixel

Δημοτικα

Σήμερα Η Κρίσιμη «Γαλάζια» Συνάντηση Για Τις Δημοτικές Εκλογές Του 2023 Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σήμερα Η Κρίσιμη «Γαλάζια» Συνάντηση Για Τις Δημοτικές Εκλογές Του 2023 Στην Ηλιούπολη

Για τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για να συζητηθεί το ενδεχόμενο κοινής υποψηφιότητας στον Δήμο Ηλιούπολης στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Στη συνάντηση, που σύμφωνα με πληροφορίες διοργανώνεται μετά από προτροπή του τομεάρχη αυτοδιοίκησης και βουλευτή της ΝΔ Διονύση Χατζηδάκη, θα δώσουν «παρών» όλοι οι κεντροδεξιοί αιρετοί της πόλης, οι επικεφαλής των δύο δημοτικών παρατάξεων που πρόσκεινται ιδεολογικά στην ΝΔ καθώς και μέλη της τοπικής οργάνωσης, με σκοπό την εξεύρεση μιας λύσης για την συσπείρωση των παρατάξεων του Τάσου Ευσταθίου και του Γαβριήλ Αραμπατζή.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες λένε πως κανείς από τους δύο επικεφαλής δεν προτίθεται να υποχωρήσει ώστε να δημιουργηθεί μια νεα δημοτική παράταξη, ενώ η Νέα Δημοκρατία έχει διασαφηνίσει πως θα υπάρξει στήριξη μόνο στην περίπτωση που υπάρξει «χρυσή τομή». Παράλληλα φημολογείται πως σε περίπτωση που Ευσταθίου και Αραμπατζής δεν τα βρουν, τότε θα υπάρξει τρίτος υποψήφιος. Ωστόσο αυτή η λύση θα διασπάσει ακόμα περισσότερο τον χώρο και θα βυθίσει τους «γαλάζιους» της πόλης σε ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια.

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση διεξάγεται στη «σκιά» της πρόσφατης δημοσκόπησης που έδειχνε τον Τάσο Ευσταθιου στη 2η θέση, με τον κ. Αραμπατζή να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. To μόνο σίγουρο είναι πως η όποια λύση πρέπει να βρεθεί μεταξύ των δύο εκλεγμένων επικεφαλής, με το κόμμα της ΝΔ και τους τοπικούς πολιτευτές της να έχουν δευτερεύοντα ρόλο, καθώς όπως αποδεικνύεται τα κομματικά χρίσματα σε τοπικό επίπεδο έχουν απαξιωθεί πλήρως από τους πολίτες τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ